To je to što me zanima!

Dani Olmo potpisao do 2024., u Bundesligi će nositi broj 25...

RasenBallsport Leipzig predstavio je svoje veliko pojačanje. Dani Olmo u subotu je i službeno postao igrač njemačke momčadi. Ovo je atraktivan klub koji razvija talente i mlade igrače, rekao je bivši igrač Dinama
Vidi originalni članak

Sad je i službeno. Dani Olmo je postao igrače vodeće momčadi Bundeslige. Španjolac će u novom klubu imati broj 25, a potpisao je ugovor do 2024. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pratio sam Leipzig posljednjih godina. To je atraktivan klub, koji razvija talente i mlade igrače - rekao je Olmo na predstavljanju kao igrač njemačke momčadi i dodao:

- Želim zaigrati čim prije i dati doprinos svojoj novoj momčadi.

Olmo je u Njemačku otišao u petak, a prije puta je rekao:

- Kad je postalo jasno da zaista odlazim cijelu noć nisam spavao. Jednostavno nisam mogao. Razmišljao sam što ću reći dečkima. A na kraju nisam mogao reći ništa.  Ovo je bilo čudesno, predivno razdoblje za mene. Osigurali smo proljeće u Europi, Dinamo odveli u Ligu prvaka... Te dvije povijesne sezone ću najviše pamtiti. I nikada neću zaboraviti mojih pet i pol godina u Zagrebu, nikada neću zaboraviti moje vrijeme u Dinamu.

Olmo bi za Leipzig mogao debitirati idući tjedan protiv Bayerna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Dmd_2 27.01.2020.

    Dani, odradi to i vrati se u Dinamo! Ostao si u nasim srcima zauvijek!

  • lovac_u_mutnom 25.01.2020.

    Ima da propadne ko žeton !

  • PLAVA_LJUBLJANA 25.01.2020.

    Dobro da je otišao baš sada da možemo u miru pokušavat uigrat Ivanušeca na toj poziciji jer če brzo kvalifikacije za Ligu prvaka. Dani sretno i veliko hvala za sve što si pružao u modrome dresu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare