To je to što me zanima!

Danijel Subašić obranio penal, Monacu remi kod Montpelliera

Klub iz Kneževine u novu godinu ušao je novim kiksom, remiziravši tek 1-1 kod 17-plasiranog Montpelliera. Danijel Subašić obranio je penal i imao dobrih obrana
Vidi originalni članak

Nogometaši Monaca upali su u mini-krizu te drugu utakmicu zaredom nisu uspjeli doći do pobjede. Nakon što je u prošlom kolu uoči Božića izgubio kod kuće od davljenika Valenciennesa, klub iz Kneževine neuvjerljivo je krenuo u novu godinu.

Nastavak sezone, odnosno 20. kolo Le Championnata Monaco je otvorio 1-1 remijem kod 17-plasiranog Montpelliera.

Gosti su poveli preko Kurzawe u 52. minuti, no Montpellier je poravnao rezultat u 68. minuti. Niang je pucao iz penala, kojeg je obranio Danijel Subašić, ali mu je loptu odbio ravno u noge te drugi pokušaj nije uspio zaustaviti. Hrvatski golman imao je još nekoliko sjajnih obrana ostavivši mrežu Monaca netaknutu do kraja utakmice.

S utakmicom više Monaco je na drugom mjestu s dva boda manje od vodećeg PSG-a te s dva boda više od trećeplasiranog Lillea.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Modrić19 11.01.2014.

    svaka cast subasicu,bit ce odlicna zamjena za stipu za koju godinu

  • robert borić 11.01.2014.

    danas stavljam na atletico madrid

  • robert borić 11.01.2014.

    nerviraju me novinari,bitni samo monaco i psg,kiks monaca a nije kiks montpeliera,monaco ima samo falcaoa koji vrijedi i nikog drugog,svi su ostali prosiječni i ispodprosiječni,samo je novac mjerilo,na kraju će reći ibra pobijedio falcaoa

Komentiraj...
Vidi sve komentare