To je to što me zanima!

Danska fešta uz pivo: Obrana i brza tranzicija odlučile tekmu

To je bilo apsolutno fantastično. Igrači su napravili izvrstan posao. U dvije stvari smo bili puno bolji od Hrvata, a to su obrana te kontra i polukontra, rekao je Wilbek
Vidi originalni članak

Izbornik Danske Ulrik Wilbek nakon utakmice nije skrivao oduševljenje igrom svoje momčadi i plasmanom u finale Svjetskog prvenstva gdje će igrati protiv Španjolske.

- To je bilo apsolutno fantastično. Igrači su napravili izvrstan posao. U dvije stvari smo bili puno bolji od Hrvata, a to su obrana te brza tranzicija u napad. Veliko hvala i publici, bili su nam velika podrška - rekao je Wilbek.

Mikkel Hansen zabio je samo jedan gol, ali je odlično razigravao suigrače.

- Velika prednost bio nam je umor Hrvata. Pohvale zaslužuje svakako i Niklas Landin. Bio je fantastičan. U finalu Španjolska ima prednost domaćeg terena, bit će teško, ali borit ćemo se - rekao je Hansen.

Krilo Danske Anders Eggert proglašen je igračem utakmice.

- Velika je stvar biti u finalu Svjetskog prvenstva. To treba proslaviti. Sigurno ćemo u hotelu popiti koje pivo - rekao je Eggert.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • esari 26.01.2013.

    95 % SVEGA KRIVICA GOLUŽE

  • 26.01.2013.

    da bi znali koliko je sati Hrvati zbog Goluze uveli 24-ti sat 24:30

  • navijac123 26.01.2013.

    ljudi moji....zaboravite balića, to je gotova prića...imamo sasvim novu repku i trebamo se okrenuti budućnosti a ne plakat za balićem...pa čovjek se sam svojim ponašanjem izbacio iz reprezentacije...a i balić je u zadnje 2-3 goine više ubrljo ovakvih utakmica nego što je spasio !!...moje mišljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare