To je to što me zanima!

Danske novine razgolitile Ibru: Večeras ćemo skinuti Šveđane

Danske dnevne novine Metroxpress našalile su se s švedskim reprezentativcem Zlatanom Ibrahimovićem omogućivši svojim čitateljima da mu skinu kratke hlače...
Vidi originalni članak

Žele li Danci zaigrati na Euru, večeras (20:45) će morati pobijediti Švedsku u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija u Kopenhagenu nakon poraza 2-1 u prvoj utakmici u Solni. I ne biraju sredstva kako bi došli do toga.

Novine Metroxpress tako su u utorak smislile zanimljivu naslovnicu sa Zlatanom Ibrahimovićem kao glavnim likom. Imaju reklamni dodatak kojim ćete, otvorite li ga i pogledate unutarnju strani, razgolititi najboljeg švedskog nogometaša.

"Večeras skidamo Šveđane", stoji na naslovnici novina koje na priloženom dodatku pozivaju sve čitatelje da šale na račun njihovih susjeda objave pod hashtagom #ZlatansUnderbukser.

"Danska mora biti na Euru, trebamo pobijediti Šveđane, a ti joj možeš pomoći šalom na račun švedske superzvijezde Zlatana Ibrahimovića", piše na portalu na kojem i vi "grebanjem" hlačica možete skinuti Zlatana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 18.11.2015.

    jest im Ibra zabiberio nakon ovakvog sprdanja

  • _morti_bu_ 17.11.2015.

    Danci stvarno jadno, Zlajo x2 i pa-pa

  • B68 17.11.2015.

    skidaju ga da mu ga mogu pop...

Komentiraj...
Vidi sve komentare