To je to što me zanima!

Darijo Srna izabran u najbolju momčad drugog kola Eura '16.

Možete li zamisliti kako igrate profesionalni nogomet na najvišem nivou nekoliko dana nakon što vam je umro otac? Ali nije igrao slabo, bio je fantastičan, piše Goal
Vidi originalni članak

Portal Goal.com odao je priznanje kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srni zbog dobre igre na terenu, ali i iznimne psihološke snage koju je pokazao u utakmici protiv Češke u petak u Saint-Étienneu uvrstivši ga među najboljih 11 igrača drugog kola Eura u Francuskoj.

"Čak i da je igrao loše protiv Češke, svejedno bi vjerojatno ušao u najbolju momčad kola. Možete li zamisliti kako igrate profesionalni nogomet na najvišem nivou nekoliko dana nakon što vam je umro otac? Ali nije igrao slabo, bio je fantastičan za Hrvatsku u remiju 2-2", stoji u objašnjenju izbora.

Osim hrvatske 11-ice na mjestu desnog beka, na golu je Austrijanac Almer, stoperi su Poljak Pazdan i Islanđanin Ragnar Sigurðsson, lijevi bek je Evans (Sjeverna Irska), u veznom redu su Iniesta (Španjolska), Hamšík (Slovačka), Witsel (Belgija) i Payet (Francuska), a u napadu Lukaku (Belgija) i Morata (Španjolska).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 20.06.2016.

    naklon do poda pravom kapetani i borcu

  • Exterminator 20.06.2016.

    Ma svakako , bit će on u najboljih 11 cijelog turnira ! I nadam se danas sutra u Dinamu , ako ga već Hajduk ne želi, Živio kapetane !

  • nokia010 19.06.2016.

    Inijesta zasluzeno, najbolji vezni do sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare