To je to što me zanima!

Darijo Srna najbrži je igrač na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Desni bek hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, na utakmici protiv Kameruna je dosegao brzinu od 32.98 km/h i tako postao najbrži igrač na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Iako je prvotno bilo objavljeno kako je Arjen Robben u trku protiv Sergia Ramosa dosegao brzinu od 37 km/h i tako postao najbrži igrač u povijesti, ali i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Fifa je to naknadno demantirala, a zatim i iznijela nove podatke. 

Robben je protiv Španjolske trčao 'samo' 31.3 km/h, a najbrži igrač u povijesti i dalje ostaje Theo Walcott s izmjerenim trkom u rujnu 2013. godine od 35.7 km/h. 

Najbrži igrač na Svjetskom prvenstvu u Brazilu postao je hrvatski reprezentativac, Darijo Srna, koji je prema Fifinoj statistici protiv Kameruna u jednom trenutku dosegao brzinu od 32.98 km/h, a spomenimo i kako je od gore spomenutog Robbena brži bio i Ivan Perišić koji je protiv Kameruna dosegao brzinu od 31.79 km/h. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • sala 20.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 20.06.2014.

    - kakve gluposti i hvalisanja priće za malu djecu,svaka reprezentacija hvali svoje da su najbolji,ovo je podilaženje do maksimuma ispada da su ovi komentari za malu djecu jer ozbiljan ćovjek ne vjeruje u takve gluposti uostalom i zadatak igraća je da trći

  • marijaterezija2 20.06.2014.

    Što očekivati od Srne nego da brzo trči:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare