To je to što me zanima!

Darijo Srna ozlijedio aduktor, u nedjelju ide na pregled MR-om

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna ozlijedio je aduktor na utakmici protiv Dnjipra u ukrajinskom prvenstvu. Još se ne zna koliko je to ozbiljno
Vidi originalni članak

Nogometaši Dnjipra svladali su Šahtar 3-2 u pretposljednjem kolu ukrajinskog nogometnog prvenstva. Osim poraza, "rudarima" je stigla još jedna loša vijest. Ozlijedio se njihov kapetan i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

Srna je zbog ozljede morao izaći iz igre već u devetoj minuti, a prva dijagnoza pokazala je da se radi o istegnuću aduktora.

Hrvatski nogometni savez izvijestio je kako će više informacija biti poznato nakon pregleda magnetskom rezonancom u nedjelju.

Hrvatska nogometna reprezentacija dočekuje Italiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. u Splitu 13. lipnja. Izbornik Niko Kovač neće u toj važnoj utakmici moći računati na Luku Modrića koji se nije stigao oporaviti od ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • gunner07 24.05.2015.

    ovo i nije neka pretužna vijest..s obzirom na igre koje pruža u dresu repke zadnjih godina.a u redu čekaju vrsaljko i jedvaj

  • MarkoRibaric 24.05.2015.

    pa nakraju nikoga necemo imat za utakmicu s Italijom hahah

  • Kufer_1 24.05.2015.

    Hvala ti Darijo na svemu. Vrijeme ti je da se ostaviš nogometa, u godinama si i sad su mladi na redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare