To je to što me zanima!

Darijo Srna: U Hrvatskoj se ova utakmica sigurno ne bi igrala

Bosni i Hercegovini želim sve najbolje. Ja sam Hrvat s bosanskom krvlju, moj otac Uzeir je iz Bosne. Ali, molim vas, nemojte igrati protiv Rusije, rekao je Darijo Srna
Vidi originalni članak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine dogovorio je prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Rusije koja će se odigrati u studenom, a legendarni hrvatski nogometaš Darijo Srna jasno je dao do znanja što misli o toj odluci. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smatram da se ova utakmica ne bi smjela odigrati. Zbog čega? Tu se uplelo dosta politike. Politika i sport ne smiju ići zajedno, ali ovo je zaista jedinstven slučaj. Rusija je izbačena iz svih europskih natjecanja. Žao mi je zbog toga što ruski sportaši pate, ali pate i sportaši u Ukrajini. Treba uvažiti mišljenje igrača - rekao je Srna za Al Jazeeru.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije često ističe da mu je Ukrajina druga domovina te je objasnio svoju poveznicu sa susjednom državom, ali ih je i zamolio da ne igraju protiv agresora na Ukrajinu. 

- U Hrvatskoj se sigurno ova utakmica sigurno ne bi igrala, ako se pita igrače. Bosni i Hercegovini želim sve najbolje. Ja sam Hrvat s bosanskom krvlju, moj otac Uzeir je iz Bosne. Ali, molim vas, nemojte igrati protiv Rusije – istaknuo je.

Srna je svjetsku reputaciju stekao kao igrač Šahtara iz Donjecka gde je proveo 15 sezone nakon čega je prihvatio poziv sportskog direktora. 

Podsjetimo, ponajbolji bh. nogometaši Miralem Pjanić i Edin Džeko čvrsto su se usprotivili igranju prijateljske utakmice s Rusijom, a kao razlog su naveli solidarnost s ukrajinskim narodom.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LasVegas_1 08.10.2022.

    a kaj onaj tvoj oligarh je dobar ?

  • Samounaletu1 08.10.2022.

    Koji si ti pokvarenjak. Igrac si odlican, ali 0 od covjeka.

  • Pazisežena 08.10.2022.

    Darijo nije to Bosna to je RS

Komentiraj...
Vidi sve komentare