To je to što me zanima!

Dario Šimić riješio nove ugovore četvorici Dinamovih prvotimaca

Mišiću, Zagorcu i Ristovskom je, inače, važeći ugovor isticao u ljeto 2024., dok je Perić početkom 2022. produžio do ljeta 2026., tako da se vjerojatno radi o povećanju plaće
Vidi originalni članak

Josip Mišić (28), Danijel Zagorac (36), Stefan Ristovski (31) i Dino Perić (28) produžili su ugovore s 'modrima'. 

Sad već bivši trener i sportski direktor Dinama, Ante Čačić, dogovorio je nastavak suradnje s Makedoncem, dok je s ostalima ovih dana pregovarao novi član uprave, Dario Šimić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mišiću, Zagorcu i Ristovskom je, inače, važeći ugovor isticao u ljeto 2024., dok je Perić početkom 2022. produžio do ljeta 2026., tako da se vjerojatno radi o povećanju plaće.

Josip Mišić 

Odlaskom Arijana Ademija, Mišić je postao prva violina veznog reda, a njegove duge lopte, prenošenje lopte na dugu stranu i mirnoća u protoku lopte od obrane do napada za Dinamo su od krucijalne važnosti.

Danijel Zagorac 

U sedam i pol godina branio je u samo 63 utakmice, Livakovićeva zamjena među stativama, glavni u svlačionici za dizanje raspoloženja.

U SUTRAŠNJEM BROJU Veliki intervju Luke Ivanušeca: Što se promijenilo s Bišćanom, o svom odnosu s Antom Čačićem... BIŠĆANOVA KRIŽALJKA ANKETA Kojeg biste igrača htjeli gledati u Dinamu iduće sezone?

Stefan Ristovski

Standardni član prve postave, radilica na desnoj strani. Dinamo teško na tržištu nabaviti takvog beka, izbacio Moharramija iz svih kombinacija.

Dino Perić

Da je proveo više vremena na terenu nego terapijama, odavno bi igrao nekom klubu 'Liga 5'. Napokon je uhvatio kontinuitet, očito da ga Bišćan vidi kao stup Dinamove obrane.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • PUN KO BROD 12.04.2023.

    Šimić je pravi financijski stručnjak u fazi trošenja novaca kojeg su drugi zaradili

  • minerko 12.04.2023.

    Ništa sad budu vidli ka je hajduku. Ista priča se bude drsila i u dinamu kak i hajduku..za sad dinamo može biti prvak dok su svi drugi orosječni drugoligaši.. ali ...

  • Grubi10 12.04.2023.

    Dario Šimić riješio ugovore ?!?!?! Dajte najte.... Šumeća tableta devastira klub svojom nesposobnošću koja će doći vrlo brzo na naplatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare