To je to što me zanima!

David Beckham putovat će s 'lavovima' u J. Afriku?

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Don Fabio Capello pozvat će teško ozlijeđenog Davida Beckhama na SP u lipnju kao moralnu potporu
Vidi originalni članak

Iako je David Beckham, nakon ozljede Ahilove tetive u nedjelju u susretu protiv Chieva, operiran i s terena će izbivati najmanje četiri mjeseca, ipak će na SP u Africi u lipnju. Izbornik Fabio Capello navodno će pozvati Beckhama da putuje s reprezentacijom kako bi igračima bio moralna potpora, prenose Guardian i The Sun.
- Cijenim Beckhama i to što je godinama bio u reprezentaciji. Bio je pravi vođa i zato želim da bude blizu nas. To će mnogo značiti ostalim igračima - rekao je Capello koji misli da bi Beckham mogao poticajno djelovati na suigrače.
Također se navodi da bi veznjak Milana mogao u JAR-u lobirati za englesko domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2018. Capello ozbiljno na njega računa i u kvalifikacijama za Euro 2012.
No Capello je najavio kako ga za predstojeće SP neće postavljati kao člana momčadi. Da putuje kao igrač ovo bi mu bio četvrti nastup na Mundijalu, nakon 1998., 2002. i 2006.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vlaka 16.03.2010.

    LEGENDO držimo ti fige da se oporvaiš zaslužija si to kroz ciliu svoju karijeru osta si nogometna veličina jedan veliki nogometni uzor svim maldim igračima

  • ministar obrane 16.03.2010.

    Kakve veze imaju Lavovi s Engleskom i kakve veze ima više Beckham s nogometom

Komentiraj...
Vidi sve komentare