To je to što me zanima!

David Haye: Želim borbu protiv Klička na Wembleyju

David Haye (29), svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji, izrazio je želju za nastupom u pravom hramu engleskog nogometa, Wembleyu
Vidi originalni članak

Haye se nada ujedinjenju naslova i borbi protiv starijeg brata Kličko, Vitalija, koji je u subotu uspješno obranio svoj pojas u WBC verziji bodovnom pobjedom nad Kevinom Johnsonom.
- Wembley bi bio idealno mjesto za moju borbu s Kličkom. Bio bi to rasprodan meč i fantastična noć za britanski sport – rekao je Haye, uz dodatak da bi se borba mogla dogoditi u listopadu ili studenom sljedeće godine.
Kličko nema ništa protiv takve borbe.
- Bilo bi jako zanimljivo boriti se s Davidom Hayeom. Spreman sam za borbu s njim, ali on najprije mora još obraniti svoj pojas protiv Johna Ruiza (u travnju) i onda možemo razgovarati o ujedinjenju naslova. Haye previše priča i ako pristane na borbu protiv mene ili mog brata dobit će batina. On je svjetski prvak, ali trash-talka – izjavio je Vitalij Kličko.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 14.12.2009.

    Jedva čekam !!! Ako je mogao dobit onog mrcinu onda ima dobre šanse i protiv braće Kličko !!!

  • man_u_francesco 14.12.2009.

    nije bio opasan. ni valujev ni on. gledao sam mec i svaka runda samo zadnjih 20 sek bi se isli kao lupat sve ostalo trcanje i nista. a bome nije nista pokazao ovaj amer protiv klicka. i stvarno bi volio da ga klicko nalupa posteno jer je ipak malo prebahat!

  • baka22 14.12.2009.

    bas bi volio vidit da mu netko gubicu razvali

Komentiraj...
Vidi sve komentare