To je to što me zanima!

David Luiz odbio trenirati, želi da ga Chelsea pusti u Arsenal

Nakon što je sad već bivši kapetan Arsenala Laurent Koscielny 'isforsirao' svoj transfer u francuski Bordeaux, njegovim je stopama krenuo i David Luiz u Chelseaju. Ne želi trenirati i zahtijeva puštanje među 'topnike'
Vidi originalni članak

Ljetni prijelazni rok u Engleskoj traje do sutra u 17 sati, a sad kreću posljednje borbe za dovođenje igrača. U te borbe se uključuju i sami igrači - poput Davida Luiza (32) koji je, kako prenose engleski mediji, odbio trenirati s Chelseajem kad je čuo da je za njega zainteresiran Arsenal.

Brazilski stoper vjerojatno neće biti u početnoj postavi kod franka Lamparda i svom silom želi naći klub u kojem će biti prvi izbor. 'Topnici' su u potrazi za stoperom i pokazali su interes za dovođenjem brazilskog stopera, a Luiz je 'tu igru' prihvatio. On ima ugovor s 'plavcima' na još dvije godine, ali izgleda da će vjerojatno do sutra napustiti svlačionicu Stamford Bridgea.

Arsenalu je, s obzirom na formu njihove zadnje linije, prijeko potrebno pojačanje u obrani, a iskusni Luiz bio bi pravo osvježenje kako za Unaija Emeryja, tako i za simpatizere 'topnika'. Sat polako otkucava, a Emery i njegovi pregovarači sad licitiraju...

David Luiz je u dresu Chelseaja odigrao 248 utakmica, zabio je 18 golova i podijelio 12 asistencija. U karijeri je još nosio dresove brazilske Vitorie, Benfice i PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • the devil 09.08.2019.

    Ne kužim lika,sa konja na magarca... Fakat jadano..

  • jeremija12 08.08.2019.

    Obrana arsenala ove sezone 🐁

  • It's kišing 07.08.2019.

    Kako je Luiz plakao kao mala beba kad su ih Švabe samljele 7:1

Komentiraj...
Vidi sve komentare