To je to što me zanima!

David Trezeguet sada ipak želi ostati u Juventusu

Prije desetak dana francuski napadač sve oko sebe je uvjeravao da će krajem sezone napustiti Juventus, no čini se da je promijenio mišljenje
Vidi originalni članak

Po završetku sezone ću napustiti Juventus. Donio sam tu odluku zajedno s obitelji s kojom ću nakon deset godina života u Torinu napustiti grad, izjavio je nedavno David Trezeguet. No nakon što je odigrao sjajnu utakmicu i zabio gol u 2-0 pobjedi protiv Lazija Francuz se predomislio.
- Naporno radim kako bih se vratio u formu nakon ozljeda koje su mi obilježile prošlu sezonu. Znam da to neće biti nimalo lako, ali trudim se i imam potporu prijatelja. Protiv Lazija sam napokon odigrao 90 minuta i postigao pogodak što me čini vrlo sretnim. Nadam se da ću i dalje biti u mogućnosti pomoći momčadi - kazao je Trezeguet, a potom iznenađujuće na upit o mogućem ostanku u Juveu dodao:
- Ovaj pogodak podigao mi je samopouzdanje. Vidjet ćemo što će se dalje dogoditi, no nakon gola sam primjetio koliko su svi sretni. To me emotivno uzdrmalo. Razgovarat ću s obitelji, pričekajmo, vidjet ćemo što će se dogoditi.
Trezeguet je zabio prvi gol za Juventus nakon veljače ove godine. Također, od 11. travnja čekao je priliku da zaigra od prve minute.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pinturicchio 13.09.2009.

    ma Ferrara radi rotaciju , svi ce igrati , samo neka se Del Piero vrati , svi ostali se mogu mjenjat

  • Falcao12 13.09.2009.

    bravo majstore

  • Falcao12 13.09.2009.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare