To je to što me zanima!

David Villa i Puyol ipak putuju na Euro, ali samo kao podrška

David Villa i Puyol propustit će Euro zbog ozljeda, ali suigrači i stručni stožer ih ipak žele uz sebe, pa makar samo kao podršku. Pozvani su da putuju s 'Furiom'
Vidi originalni članak

Iako su zbog ozljeda otpali iz reprezentacije David Villa i Puyol ipak će putovati na Euro u Ukrajinu i Poljsku. Odlučio je to predsjednik nogometne reprezentacije Španjolske Jose Maria Claramunt koji je i sluzženo pozvao dvojicu igrača da im se pridruže na prvenstvu.

Cijeli stručni stožer, ali i momčad izrazili su želju da ih ozlijeđeni dvojac nakon priprema isprati i u Poljsku gdje ih očekuju prvi susreti pos kupinama protiv Italije, Irske i Hrvatske. Iskusni Puyol, ali i Villa koji je sa Španjolskom obilježio posljednje veliko prvenstvo u JAR-u nastavili bi tako pružiti podršku svojim suigračima u borbi za obranu naslova europskih prvaka.

Igrači se i sada nalaze u reprezentaciju u Sevilli gdje ih očekuje posljednje pripremna utakmica s Kinom prije puta na Euro.

Očekuje se još potvrda kapetana Barcelone jer će Villa iovako putovati na prvenstvo u ulozi sukomentatora za Mediaset pa nema sumnje da će povremeno boraviti u društvu suigrača.

Španjolci su se pokazali kao složna reprezentacija već prije deset godina kada je u jednakoj situaciji bio i njihov golman Santiago Canizares koji je iako ozljeđen otputovao na Svjetsko prvenstvo u Japan i Koreju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • smart-rma-girl 03.06.2012.

    neče i ove godine Španjolska osvojiti euro,,,nemože nijedna reprezentacija ili bilo koji klub biti na nivou nekoliko godina zaredom

  • ĐuroĐaković 03.06.2012.

    pa ako Puyol i Villa idu njima kao podrska zasto onda nama ne idu Smoje i Milardovic

  • trpaj89 03.06.2012.

    Plus ako mislite da srna mora na desnog beka a minus ako smatrate vidu pogotkom na toj poziciji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare