To je to što me zanima!

David Villa: Napatili smo se ali i zasluženo pobijedili

Napatili smo se, ali i zasluženo pobijedili. Rezultat je pošten, govori junak večeri. David Villa. Gol iz zaleđa će zaboraviti jer dolaze 'opaki' Paragvajci
Vidi originalni članak

Imali smo nekoliko dobrih prilika za gol, srećom jedan je ušao. Slijedi nam Paragvaj, po mom mišljenju momčad s kojom će nam biti teže nego s Portugalom. A da vrijede, dokazali su prolaskom u četvrtfinale, kaže David Villa, junak pobjede nad Portugalon u osmini finala.
Barcelonin napadač zabio je u 63. nakon nebrojenih propuštenih prilika, pogotovo u drugom dijelu u kojem su bolje kontrolirali loptu. Iako je postignuti gol naknadnim utvrđivanjem postignut iz zaleđa, Španjolci se ne obaziru na to.
- Napatili smo se, ali i zasluženo pobijedili. Rezultat je pošten, a mi sretni prolaskom u dalje - kazao je Villa kojem je ovo četvrti gol u Južnoafričkoj Republici.
Portugalcima je ovo jedini primljeni gol na ovom SP-u. Dovoljan za put kući.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hrvatska 29.06.2010.

    Ovaj villa je veliki dobitak za Barcu.. stvarno je paklen igrač

  • Nasha 29.06.2010.

    2:0 za Spanjolce protiv Paragvaja!

  • The pope 29.06.2010.

    sad su svi pametni poput šetača, pa zašto ti nisi sudac ako si već tako pametan, ljudski je griješiti, priznaj da nisi vidio da je zaleđe iz prve, jer je bilo jako teško za uočiti, a iz perspektive pomoćnog suca nije se moglo vidjeti a je Xavi dirao loptu jer je ispred njega bilo 5 igrača u liniji....ovo je greška pomocnoga, ali za ovu sam 100% siguran da nema nikakve veze za namještanjem, ova 2 previda protiv Mexica i protiv Engleske su bili daleko puno uočljiviji, ljudi su nesavršeni i jebiga, ne znači odmah da ako netko pogriješi da je automatski namješteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare