To je to što me zanima!

Davidenko slomio Noleta, Lopez predao meč Nadalu

Rafael Nadal i Nikolaj Davidenko igrat će u finalu ATP turnira Masters serije u Šangaju. Nadal je dobio Lopeza (predaja), a Davidenko Đokovića
Vidi originalni članak

Finale na ATP turniru u Šangaju izborili su Španjolac Rafael Nadal i Rus Nikolaj Davidenko. Prvi je pobijedio nakon samo 50 minuta igre. Feliciano Lopez nije ništa mogao Nadalu, a u tome mu je zasmetala i ozljeda stopala. Bol je počeo osjećati još u prvom setu, a predao je kod rezultata 6-1, 3-0 za Nadala.
Nikolaj Davidenko imao je daleko teži posao od Nadala. Pobijedio je Srbina Novaka Đokovića u sjajnom polufinalnom meču koji je trajao čak tri sata i dvije minute i to rezultatom 4-6, 6-4, 7-6. Iako je izgubio prvi set, Rus se nije predavao. Dobio je drugi, a u trećem setu, nakon tie-breaka, ušao u finale. Turnir u Šangaju definitivno su obilježile ozljede. Čak devet tenisača predalo je svoje mečeve, a među njima i Ivan Ljubičić. Valjda će finale proći bez predaje, jer bilo bi šteta da dvoboj ove dvojice odluči nešto drugo osim toga tko je uistinu trenutno u boljoj formi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 18.10.2009.

    2:0 za Nadala !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare