To je to što me zanima!

'Davno je bila 2011., ali nisam ja zaboravio igrati nogomet...'

Ovo nam je nagrada za sve što smo ostvarili u prošloj sezoni. Europske utakmice nose svoju draž i trebamo uživati u tim trenucima. I igrači, cijeli klub i svi ostali, kaže Sammir
Vidi originalni članak

Sada već davne 2011. Sammir je u drugom dresu, onom zagrebačkog Dinama s dva gola, asistencijom i izborenim penalom srušio švedski Malmö, a sada ima priliku učiniti isto. Doduše, u drugom zagrebačkom dresu - onom Lokomotive - i na drugom stadionu, ali protiv iste momčadi. Sammir će zaplesati - sambu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sammir debitirao za Lokose

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja nisam zaboravio igrati nogomet, bez obzira što je od te utakmice prošlo već devet godina - potvrdio je za klupsku stranicu popularni Sammir pa najavio susret u Švedskoj:

- Ovo nam je nagrada za sve što smo ostvarili u prošloj sezoni. Europske utakmice nose svoju draž i trebamo uživati u tim trenucima. I igrači, cijeli klub i svi ostali - rekao je. 

SPEKTAKL NA POMOLU E, to bi bio potez: HNS planira napraviti oproštajku za Raketu!

- Analizirali smo Malmö ovih dana, imali smo više videoanaliza. Oni su ozbiljna europska momčad. Sigurno su bolji od nas, ali i mi imamo šanse, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad - smatra 'Samke', a to se često kod hrvatskih klubova zna i pokazati istinitim. Favorit na papiru, nije uvijek onaj koji dobije na terenu. 

Ovo gostovanje Sammir kao sada već iskusan igrač čeka s oduševljenjem i bez treme, a isto je, kaže, i suigračima. 

- Ma dečki sve već znaju, ne treba ništa govoriti, mi stariji stalno pričamo s mlađima, mislim da nitko od suigrača neće imati velike treme - zaključio je Sammir. 

BOCNUO IZBORNIKA DALIĆA Bruno ekipi iz Ferdinandovca: Momci, bit ću bar na 30 posto...

Te 2011. Sammir je igrao za svoga sina, to si je obećao u svlačionici, a ispunio na terenu. Zbog toga je Mamić morao ispuniti obećanje da će mu dati četiri slobodna dana  da posjeti sina Noaha u Brazilu. Ne znamo za koga će igrati ovoga puta, ali kamo sreće da bude kao one maksimirske noći...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komentator__Luka 23.09.2020.

    niti piti

  • Sumpy7 23.09.2020.

    Filjo, zablistaj ponovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare