To je to što me zanima!

Davor Šuker vratio se u Osijek na utakmicu 'vatrenih'! Stigli i Lukini roditelji, bivši kapetan...

Bivši predsjednik HNS-a povukao se nakon odlaska s dužnosti, došao je i na prvu utakmicu ovih dviju reprezentacija
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije, dijete Osijeka Davor Šuker pojavio se na utakmici "vatrenih" i Turske na Opus Areni. To mu je prva utakmica reprezentacije na domaćem terenu nakon nekoliko godina koju je došao gledati. Zanimljivo, bio je i na prvom susretu ovih dvaju reprezentacija u Bursi u ožujku.

Šukera nije bilo na sprovodu šefa Ćire Blaževića u veljači, svi su se pitali gdje je, a Turcima je tad, kao član Uefina izvršnog odbora, hvalio infrastrukturu.

- Kad igrate nogomet, želite biti na terenu. Mojim venama teče nogomet. Veći je rezultat biti drugi na svijetu, ali kad usporedim nogometno igračko doba s onim kad sam bio predsjednik... Volim jedno i drugo - govorio je Šuker.

Ulaznice za ovaj spektakl su planule u samo nekoliko minuta. Svi žele biti na ovom fantastičnom događaju, a jedni od onih koji će gledati utakmicu na Opus Areni su i roditelji Luke Modrića.

SVAKA ČAST! Ivan Perišić na štakama stigao navijati za Hrvatsku u Osijeku

Radojka i Stipe Modrić često su na utakmicama svog sina. Na Opus Arenu stigli su odlično raspoloženi. Roditelji našeg kapetana bili su i u Katru gdje su navijali za svog sina i Hrvatsku reprezentaciju. Uz Lukine roditelje došao je i njegov stric.

PORAZ KONKURENTA Iznenađenje u hrvatskoj grupi. 'Vatrenima' pomogao čovjek koji je bio na probi u Dinamu!

Hrvatska u ovu utakmicu ulazi oslabljena u napadačkoj liniji, ali onaj najvažniji dio Hrvatske je potpun. To je naravno vezni red, a njime dirigira Luka Modrić.

U VIP ložu stigao je i bivši kapetan "vatrenih", danas sportski direktor Šahtara Darijo Srna sa suprugom Mirelom i kćeri. U njihovu društvu bio je i Tomislav Madžar, ugledni liječnik, javnosti poznat i kao dvojnik poznatog trenera Unaija Emeryja.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Nepokoreni_Grad 13.10.2023.

    Kad vidim Tomislava Mađara u loži sjetim se plišanog mede što je nosio Bandiću u bolnicu... I takvi dolaze do karata, majko sveta

  • Nepokoreni_Grad 13.10.2023.

    Davor Šuker je samo rođen u Osijeku

  • lily A 12.10.2023.

    I moja familija sva bi dosla zbog Modrica imaju roditelji cime da se dice majstor svih vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare