To je to što me zanima!

De Laurentiis: Na Radoševića već sad računamo iako je mlad

Predsjednik Napolija otkrio je kako je zadovoljan zimskim pojačanjima. Posebno je istaknuo Josipa Radoševića za kojeg uvjerava da već može upasti u prvu momčad
Vidi originalni članak

Mislim da možemo biti jako zadovoljni učinjenim u zimskom prijelaznom roku, rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis. 

Napoli je u siječnju doveo pet igrača, a jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Josip Radošević o kojem je i bilo najviše riječi u talijanskim medijima. Bivši veznjak 'bilih' u Napoli je samo formalno došao na posudbu, a trajni ugovor potpisat će na ljeto ove godine. Da je tako potvrdio je i sam predsjednik otkrivši da u budućnosti ozbiljno računaju na Josipa.

- Iako je još jako mlad, Radošević je igrač na kojeg odmah možemo računati. A u godinama koje dolaze bit će nam jako koristan i isplativ - priča De Laurentiis.

Napoli je trenutačno drugoplasirana momčad Serie A sa tri boda zaostatka za Juventusom. Hrvatski reprezentativac mogao bi debitirati za novi klub već u subotu na domaćem travnjaku protiv Catanije.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Makaay_Yazhnam 01.02.2013.

    E sad ćeš se barem namirisati crnaca!

  • pascina 01.02.2013.

    samo da ne bude pojačanje ko i vukušić za pescaru

  • bbbdado 01.02.2013.

    Reprezentativac Hrvatske 3M eura, hmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare