To je to što me zanima!

De Ligt kao 50 Cent: Juve mi je kao djetetu trgovina slatkiša

"Tek nakon dva mjeseca sam se uspio opustiti i biti malo svoj u svlačionici", rekao je Matthijs de Ligt u razgovoru na You Tubeu kada se prisjetio kako mu je bilo u počecima u 'trgovini slatkiša'
Vidi originalni članak

Matthijs de Ligt (20) u Juventus je stigao u ljeto 2019. za tek trunku manje od 86 milijuna eura.

- Kada sam prvog puta ušao u svlačionicu, osjećao sam se kao dijete u trgovini slatkiša. Tek nakon dva mjeseca sam imao osjećaj da mogu biti više svoj - rekao je za "Foot Truck" na YouTubeu nakon gotovo godinu dana provedenih u Seriji A.

MARIO BALOTELLI 'Kći će voditi ultrase Napolija, a ja pjevam Brescia, Brescia...'

TREBA MU 10 GOLOVA Immobile o rekordu: To je kao uskršnje jaje, ja ću se potruditi

Iako je u njegovoj prvoj utakmici Juventus slavio protiv Napolija 4-3, De Ligt je bio uključen u sva tri primljena gola.

- Sve su oči bile uprte u mene istoga trena. U drugoj sam utakmici zabio autogol. Pritisak je bio još veći. Sve je bilo u redu na treninzima, ali u utakmicama sam se morao poboljšati. Početak mi je bio težak, ali korak po korak sam se poboljšavao - ispričao je plavooki nogometaš kojemu to nisu bile jedine muke. 

SJAJNI GOLMAN RIJEKE Pandur je tražena roba: Želi ga Juve, prate ga City i Liverpool

U intervjuu je sudjelovao i njegov suigrač Wojciech Szczesny koji se prisjetio De Ligtovih 'ruku' po kojima je postao 'slavan' u nekim utakmicama.

- Stvarno je bilo nevjerojatno. Kao da sam imao magnet u ruci. 

Srećom po njega, Giorgio Chiellini i Virgil van Dijk su ga podržavali u razvoju.

- Puno razgovaram s njima i o tome kako se oni nose u nekim situacijama i kako mirni ostaju. Želim da se neke stvari promijene, ali i da ostanem vjeran svome stilu - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tejmatebra 16.04.2020.

    kao fifty sent ha ha. kao referenca na candy shop a candy shop nema veze s pravim slatkišima nego čisti seks... strava naslovi. mislio sam da ne ide gore

  • mestar 16.04.2020.

    Naravno da nije lako tako mladom igracu doc u tako dobar klub s toliko dobrih starijih i iskusnih igraca u najzahtjevnijoj takticki ligi i klubu. Ajax je isto veliki klub i dobar takticki ali je sve drugacije iako ih je izbacio juve i reala prosle godine ali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare