To je to što me zanima!

De Rossijeva 'isprika': Žao mi je, trebao sam bar pokriti usta

Verbalni sukob De Rossija i Mandžukića koji je ostao zabilježen na kamerama natjerao je talijanskog nogometaša da se donekle ispriča za ružnu izrečenu uvredu
Vidi originalni članak

Daniele De Rossi na vulgaran se način obratio Mariju Mandžukiću tijekom dvoboja Juventusa i Rome prošlog vikenda. Poručio mu je da je "nijemi cigan" i u prvi mah odbio se ispričati. U njegovu obranu stao je i trener Luciano Spalletti.

Dva dana nakon utakmice, nakon što je vidio da je njegova psovka obišla svijet, De Rossi je ipak prozborio o cijelom slučaju i obratio se u tonu koji bi se mogao smatrati isprikom. Nije, međutim, riječju spomenuo Mandžukića...

- Kamera me uhvatila dok sam govorio riječi koje treba izbjegavati. To nije prvi put da se takve stvari govore na terenu, uvijek se to događa, samo se ne čuje, ali to mi ne može biti opravdanje - rekao je De Rossi i dodao:

- Nisam to trebao reći. Barem sam trebao, kako je rekao moj trener, pokriti usta. Trebao sam ići na instrukcije kod Antonija Cassana, on ima "crni pojas" u tome. Žao mi je svakoga koga je moj postupak uvrijedio.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 27.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Kocho 27.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • depeche_mode 27.01.2016.

    Manđo, odgovori tipu u svom stilu

Komentiraj...
Vidi sve komentare