To je to što me zanima!

Debakl Splićana u Beogradu: Zvezda ih 'zamrznula' na -36!

Kolika je bila dominacija Zvezde pokazuje i lista najboljih strijelaca susreta na kojoj je šest od prvih sedam mjesta bilo rezervirano za igrače srpske momčadi...
Vidi originalni članak

Split je u 1. kolu ABA lige teško stradao na gostovanju u Beogradu. Crvena zvezda je bila bolja s 97-61.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin je od samog početka zagospodario parketom. Splićani su zabili prvi koš na utakmici i to je bilo njihovo jedino vodstvo na utakmici.

UOČI POČETKA SEZONE Ukić: Kasnimo s pripremama i slaganjem momčadi, ali kasnili smo i lani pa smo igrali finale

Hrvatska momčad je prvu četvrtinu završila s 'pristojnim' zaostatkom (22-16), no do kraja poluvremena je momčad Dejana Radonjića podigla tempo koji Splićani jednostavno nisu mogli pratiti. Tu drugu dionicu Zvezda je dobila s 31-12, a u nastavku susreta nije popustila, već nastavila 'mljeti'.

U posljednjoj dionici Splićani su uspjeli doći na manje od 30 poena razlike, ali ispostavilo se, samo privremeno jer je beogradska momčad s nekoliko uzastopnih koševa ponovno došla na 36 poena razlike.

CRNI SCENARIJ Direktor KK Splita: Ako Grad ne da novac, mogli bismo u stečaj

Kolika je bila dominacija Zvezde pokazuje i lista najboljih strijelaca susreta na kojoj je šest od prvih sedam mjesta bilo rezervirano za igrače srpske momčadi.

Najbolji je bio Nikola Ivanović s 20 poena, uz po šest skokova i asistencija, a s dvoznamenkastim brojem poena su utakmicu završili i Lazarević, Zirbes, Hollins, Kuzmić i Wolters. Kod Splićana je najbolji bio Sani Čampara s deset poena.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MateBan 25.09.2021.

    Srbi nas u svemu šišaju e moji hrvati ,zato nogometaši bježe od zajednićke lige jer nikad nebi bili prvaci samo bi se sramotili

  • mali moj 24.09.2021.

    Dino Rađa

  • 24.09.2021.

    Ovo već nije humano. Šta se više dešava sa sportom u HR, sve gora i gora situacija. Ostao još reprezentativni fudbal... Bravo šampioni 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare