To je to što me zanima!

Debi bez rukavica: Gonzaga u drugoj rundi nokautirao Silvu

Antonio 'Bigfoot' Silva (40) izgubio je i u šestoj borbi zaredom. Brazilac je u Bare Knuckle Fighting Championshipu izgubio od još jednog debitanta i UFC-ovom veterana Gabriela Gonzage (40) nokautom u drugoj rundi
Vidi originalni članak

Antonio, možda bi stvarno bilo dosta. Legendarni Brazilac 'Bigfoot' Silva porazom je debitirao u BKFC-u, ali to nije bio njegov debi u borbama bez rukavica jer se davne 1996. okušao u 'vale tudu' što je disciplina slična današnjoj slobodnoj borbi, a tamo su dopušteni 'soccer kickovi' i udarci glavom.

No, ni to mu nije pomoglo jer ga je u drugoj rundi glavne borbe večeri nokautirao Gabriel Gonzaga (40). Serijom preciznih udaraca srušio je 'Bigfoota' u drugoj rundi i borbu završio nokautom. On je izgubio u posljednje dvije borbe protiv Derricka Lewisa i Alexandera Jemeljanenka, ali sad se vratio pobjedama protiv Silve. Gonzaga je najavio mogući povratak slobodnoj borbi, ali samo ako dođe dobra ponuda.

Podsjetimo, osim spomenutog dvojca još je i Wanderlei Silva (43) potpisao za BKFC, a spominje se mogući dolazak još jednog veterana oktogona. Riječ je o 'Super Samoanu' Mark Hunt čije bi 'teške ruke' bez rukavica mogle zadavati katastrofalne udarce.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.11.2020.

    UFC je sport. Ovo nije sport nego ulična tučnjava. Bezveze.

  • zvona1111 21.10.2019.

    Odlican sport,pa jel moguce da ona guma zadrzi zube na mjestu nakon sto vilica primi razorne udarce bez rukavica pogotovo u teškoj kategoriji ? Brutalno kako god okreneš ali svakako atraktivno

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 20.10.2019.

    Dolje na slici bigfoot isti dani alves

Komentiraj...
Vidi sve komentare