To je to što me zanima!

Debitirao nokautom i vratio se u kombi: Mrzim plaćati račune!

Jimmy Crute (24) je u petom nastupu u UFC-u stigao do četvrte pobjede, a nakon toga se s oko 96 tisuća eura vratio životu u - kombiju! 'Je*eno mrzim plaćati rentu i račune', objasnio je borac
Vidi originalni članak

Desni kroše, aperkat pa lijevi kroše i to je kraj! Izgledala je tako eksplozivna završnica australskog borba Jimmyja Crutea (24) protiv Modestasa Bukauskasa (26) iz Litve. Učenik slavnog Sama Greca pokazao je da se od njega može puno očekivati u poluteškoj kategoriji, spremio u džep skoro 100.000 eura i vratio se životu u svom kombiju!

POGLEDAJTE VIDEO Uh, kakav nokaut! Crute otkrio tajnu: Pogledajte stare borbe...

Da, živi u kombiju, iako je već dovoljno zaradio u borilačkoj karijeri da si može priuštiti stan. 

POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Adrianom Vuković

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Je*eno mrzim plaćati stanarinu i račune. Ja sam životni entuzijast, radio sam to i prije korone. Život u kombiju je nešto što sam oduvijek želio, sviđao mi se taj način života. Nije me briga što ljudi misle o meni, to je ono što želim raditi - rekao je Australac.

 

Atraktivnom pobjedom nastavio se probijati prema vrhu poluteške kategorije koja je, podsjetimo, ostala bez dugogodišnjeg vladara Jona Jonesa (33) koji je odlučio napustiti titulu i najvjerojatnije krenuti u tešku kategoriju. 

SCENA IZ KULTNOG FILMA Jones se priprema za Stipu kao Rocky za Apolla: Trči sa psom

- Imam sjajne udarce nogama. Htio bih da si svi učine uslugu i pogledaju nekoliko starih borbi Sama Greca. Inače, on mi je trener. I kada nekog zastrašiš leg kickovima možeš ga razj**ati kako hoćeš - opisao je Crute kako je stigao do sjajne pobjede nokautom.

Bilo kako bilo, Crute se vratio u kombi, a nastavi li s ovakvim nastupima, taj bi kombi mogao dobiti i neku dobru dodatnu opremu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.10.2020.

    Bravo, ostani skroman i ponizan i jednog dana ces biti kao naš Stipe 💪🏻

  • Mthesecond 20.10.2020.

    Ja sam zivotni entuzijast..Bravo za momka 👏 Covjek ima svoj stav,svoja pravila kojih se drzi..Sretno mu ma gdje isao s kombijem I dakako sretno u ringu 👍

  • zigzag_2 20.10.2020.

    I sad će se naći stručnjaci iz "kalupa" i komentirat kako mu se da tako i sl .

Komentiraj...
Vidi sve komentare