To je to što me zanima!

Dečka Neymarove mame izboli i pretukli! 'Neće ostati na ovome'

Majka brazilskog napadača i zvijezde PSG-a Neymara u vezi je s 22-godišnjim Tiagom Ramosom koji je u problemima. Mladić je objavio video u kojem poručuje da je skoro ubijen
Vidi originalni članak

Nadine Goncalves (52), majka poznatog nogometaša Neymara, šokirala je javnost kada je obznanila da je u vezi s 30 godina mlađim dečkom Tiagom Ramosom. Mladić je objavio video na kojem vidno uznemiren poručuje da je zamalo ubijen u jednom restoranu u Meksiku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar i Maluma zaratili zbog Hrvatice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Skoro sam ubijen zbog nečega što nisam učinio. Došao sam u restoran i zatražio meso. Ne znam što se dogodilo, ali nisu mi dopustili da ostanem. Ovo neće ići ovako. Vratit ću se u Meksiko - rekao je pretučen i izboden Ramos.

VIDEO BI NEKE MOGAO UZNEMIRITI:

Nakon što se saznalo za vezu između Neymarove majke i spomenutog mladića, mediji su saznali da je Tiago ljubovao i sa muškarcima, a jedna ga je bivša djevojka optužila za nasilje i prevaru s muškarcem. 

Na Tiagovom popisu ljubavnika nalazi se i brazilski glumac Carlinhos, bogataš Eduardo Pereira te marketinški stručnjak Irinaldo Oliver. Upravo je ovaj potonji otkucao svog bivšeg dečka.

- Bio sam s Tiagom od 2017. do kraja  2018. godine. Bio sam šokiran kad sam vidio vijest o njegovoj novoj vezi, telefon mi ne prestaje zvoniti. Počeo sam dobivati fotografije njega i Neymarove mame. Zapanjen sam. Znam da je uvijek gledao i žene sa strane, ali nikada ga nisam vidio s nijednom - ispričao je tada Oliver za brazilski list O Dia.

Bogataš Pereira ga je navodno držao kao kap vode na dlanu. Kupio mu je vilu i skupocjene automobile, a navodno su se trebali i vjenčati. Sve je to otkrila brazilska novinarka Fabia Oliveira koja kaže da ima njihove fotografije te da je dečko Neymarove mame u bogataševom telefonskom imeniku stajao pod 'Tiago vječna ljubav'.

Nadine je također bila prevarena. Raskalašeni Tiago spavao je s Neymarovim kuharom što je razbjesnilo nogometaševu majku pa ga je izbacila iz kuće. Međutim, strasti su se ubrzo smirile i pala je pomirba. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mnch 08.12.2020.

    Zgodna mama

  • 08.12.2020.

    Opet ste promašili rubriku. Tu nema športa. Ko je od navedenih športaš? Sve super al ovo je za crnu kroniku ili zabavu

  • 08.12.2020.

    Ali najjaca slika Neymar i njegov mother****er😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare