Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dečka Neymarove mame izboli i pretukli! 'Neće ostati na ovome'

Dečka Neymarove mame izboli i pretukli! 'Neće ostati na ovome'

Majka brazilskog napadača i zvijezde PSG-a Neymara u vezi je s 22-godišnjim Tiagom Ramosom koji je u problemima. Mladić je objavio video u kojem poručuje da je skoro ubijen

VIDEO

Nadine Goncalves (52), majka poznatog nogometaša Neymara, šokirala je javnost kada je obznanila da je u vezi s 30 godina mlađim dečkom Tiagom Ramosom. Mladić je objavio video na kojem vidno uznemiren poručuje da je zamalo ubijen u jednom restoranu u Meksiku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar i Maluma zaratili zbog Hrvatice

Pokretanje videa...

Svađa zbog Hrvatice Natalije (28): Neymar i Maluma zaratili zbog ljepotice 01:18

- Skoro sam ubijen zbog nečega što nisam učinio. Došao sam u restoran i zatražio meso. Ne znam što se dogodilo, ali nisu mi dopustili da ostanem. Ovo neće ići ovako. Vratit ću se u Meksiko - rekao je pretučen i izboden Ramos.

VIDEO BI NEKE MOGAO UZNEMIRITI:

Nakon što se saznalo za vezu između Neymarove majke i spomenutog mladića, mediji su saznali da je Tiago ljubovao i sa muškarcima, a jedna ga je bivša djevojka optužila za nasilje i prevaru s muškarcem. 

Na Tiagovom popisu ljubavnika nalazi se i brazilski glumac Carlinhos, bogataš Eduardo Pereira te marketinški stručnjak Irinaldo Oliver. Upravo je ovaj potonji otkucao svog bivšeg dečka.

- Bio sam s Tiagom od 2017. do kraja  2018. godine. Bio sam šokiran kad sam vidio vijest o njegovoj novoj vezi, telefon mi ne prestaje zvoniti. Počeo sam dobivati fotografije njega i Neymarove mame. Zapanjen sam. Znam da je uvijek gledao i žene sa strane, ali nikada ga nisam vidio s nijednom - ispričao je tada Oliver za brazilski list O Dia.

Bogataš Pereira ga je navodno držao kao kap vode na dlanu. Kupio mu je vilu i skupocjene automobile, a navodno su se trebali i vjenčati. Sve je to otkrila brazilska novinarka Fabia Oliveira koja kaže da ima njihove fotografije te da je dečko Neymarove mame u bogataševom telefonskom imeniku stajao pod 'Tiago vječna ljubav'.

Nadine je također bila prevarena. Raskalašeni Tiago spavao je s Neymarovim kuharom što je razbjesnilo nogometaševu majku pa ga je izbacila iz kuće. Međutim, strasti su se ubrzo smirile i pala je pomirba. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica