To je to što me zanima!

Dečki, dođite u ring: Ponudio 15 mil. $ Smithu i Rocku za meč

Premda je svima jasno kako su mali izgledni za njhov "boksački okršaj", američki mediji navode kako bi 53-godišnji Smithimao veliku prednost u odnosu na četiri godine starijeg komičara
Vidi originalni članak

Boksački promotor Jake Paul ponudio je Willu Smithu i Chrisu Rocku po 15 milijuna dolara da uđu u ring i izmire svoje nesuglasice nakon što je Smith ošamario Rocka tijekom nedjeljne dodjele Oscara.

TKO GOVORI ISTINU? Prijatelj nakon Oscara: 'Laž je da su se Rock i Will pomirili. On nije znao da Jada ima alopeciju' ŠOKIRANI POSTUPKOM GLUMCA Akademija osudila napad Willa Smitha i pokrenula istragu: Bacio je mrlju na dodjelu Oscara

- Imam 15 milijuna dolara za Willa Smitha i 15 milijuna za Chrisa Rocka - napisao je Paul, koji vodi Most Valuable Promotions, na Twitteru.

- Učinimo to u kolovozu, neka me netko što prije nazove telefonom - dodao je.

Smith se tijekom prijenosa uživo popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smithove supruge. Manje od sat vremena kasnije, Smith je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u "Kralju Richardu".

Smith se tijekom svog "pobjedničkog govora", ispričao akademiji i kolegama, ali ne i Rocku, koji je odbio podići tužbu protiv Smitha. Koji je tek kasnije uputio ispriku voditelju.

- Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam.

Ranije je Akademija filmske umjetnosti i znanosti koja broji 9.900 članova osudila Smithove postupke poručivši kako razmatra stvar.

- Službeno smo započeli istragu incidenta i istražit ćemo daljnje radnje i posljedice u skladu s našim pravilnikom, standardima ponašanja i kalifornijskim zakonom - dodala je Akademija.

RAZDVOJIO IH DENZEL Fotografije s dodjele otkrivaju: Je li ovo trenutak kad se Rock pokušao pomiriti sa Smithom? NAKON ŠAMARA NA OSCARIMA Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. Sramim se'

Premda je svima jasno kako su mali izgledni za njhov "boksački okršaj", američki mediji navode kako bi 53-godišnji Smith, koji je 2001. glumio legendarnog boksača Muhammada Alija u biografskom filmu "Ali", imao veliku prednost u odnosu na četiri godine starijeg komičara kada su u pitanju godine, visina i težina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 29.03.2022.

    Ja ću izaći sa obojicom na megdan za njihovih 10% i ako ih ne nalupam ne treba mi ni dolara.

  • talasoterapija 29.03.2022.

    jake paul... prije 2 tjedna rekao isto za kanyea i pete davidsona

  • Vlad 29.03.2022.

    Čak nije ni loša ideja. Dobiveni novac mogu donirati za istraživanje i liječenje "teške" blesti" koju ima Willova žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare