Show

Komentari 4

Fotografije s dodjele otkrivaju: Je li ovo trenutak kad se Rock pokušao pomiriti sa Smithom?

Fotografije s dodjele otkrivaju: Je li ovo trenutak kad se Rock pokušao pomiriti sa Smithom?

Prijenos dodjele ceremonija u jednom trenutku je zaustavljen zbog reklamne pauze no, fotografi su i dalje snimali situaciju koja se odvijala u dvorani

Nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, na kojoj je Will Smith (53) ošamario kolegu glumca Chrisa Rocka (57), među fotografijama koje su snimljene na ceremoniji našla se i ona na kojoj Chris izgleda kao da se pokušava ispričati Willu, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Naime, prijenos dodjele ceremonija u jednom trenutku je zaustavljen zbog reklamne pauze no, fotografi su i dalje snimali situaciju koja se odvijala u dvorani. Tako se među njima može naći i ona na kojoj je Rock na pozornici i pokazuje na mjesto gdje su sjedili Will i supruga Jada Pinkett Smith (50). 

Glumac Chris na fotografiji ima otvoren dlan i izgleda kao da se želi ispričati Smithu, koji je 45 minuta nakon toga bio proglašen za najbolju mušku ulogu u filmu 'King Richard' i primio zlatni kipić. 

Osim Rocka, na fotografiji se vidi i Denzel Washington (67), koji stoji na stepenicama koje vode do pozornice kao da želi razdvojiti glumca i obitelj kako ne bi dalje raspravljali ili možda razgovarali o primirju. Will Smith, kako se može vidjeti u donjem lijevom kutu fotografije, za to vrijeme nepomično je sjedio na svom mjestu. 

Unatoč Chrisovom mahanju s crvenom omotnicom, Will je cijelo vrijeme gledao u suprugu Jadu i izbjegavao bilo kakav kontakt s glumcem. 

GLASUJTE U ANKETI:

Najčitaniji članci