To je to što me zanima!

‘Dejan Lovren je najbolji stoper koji je igrao u Southamtonu'

Kolumnist Metroa nahvalio je hrvatskog stopera u dresu Southamptona Dejana Lovrena. Rekao je kako je Lovren najbolji branič kojeg je on gledao u Saintsima
Vidi originalni članak

Ići ću tako daleko i reći da je Lovren najbolji branič kojeg sam ikad gledao u dresu Southamptona, opisao je kolumnist britanskog lista Metro našeg stopera Dejana Lovrena.

Iza bivšeg braniča Dinama najbolja je sezona u karijeri, a iza njegova kluba je najuspješnija sezona u povijesti Premierlige. Nikad prije Southampton nije osvojio 55 bodova, a obrana je čak 15 puta sačuvala mrežu netaknutom u svim natjecanjima.


- Lovren je vjerojatno najbolje pojačanje Saintsa ove sezone. Bio je fantastičan cijelu sezonu. Imao je ‘crnu rupu’ u ožujku, ali se brzo oporavio i učvrstio obranu Saintsa - pišu Englezi o hrvatskom braniču. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_66879 06.05.2014.

    a kukamo za Šimunicem, ma šta ce nam Đo pored Lovrena

  • Chris_McCandless 06.05.2014.

    Pratio sam dosta Southampton, i svaku pohvalu je zaslužio. Samo da tako odigra i za Hrvatsku, ako je doslovno strpao u džep Suareza, Aguera i Sturridgea, par puta im školski uklizivao u situacijama 1 na 1, onda može i zaustaviti i Neymara 12.6 !

  • mckrsta1 06.05.2014.

    Obozavam procitati svaku pohvalu Dejanu Lovrenu! :) Jer ono omalovazavanje i vrijedanje Koje je dobijao u Francuskoj je bilo strasno.Sad ti spricaj po njima ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare