To je to što me zanima!

Del Bosque: Imam problem sa zdravljem, nakon EP-a odlazim

Sljedeće godine bit će osam godina kako sam preuzeo kormilo reprezentacije i ne namjeravam se više zadržavati na tom položaju, najavio je Del Bosque u knjizi
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni izbornik Vicente del Bosque (64) najavio je da će se nakon Eura 2016. u Francuskoj povući s izborničke pozicije. 

- Ako sve bude kako očekujem, nakon Eura 2016. ću napustiti španjolsku reprezentaciju. Tu su i neki zdravstveni problemi - napisao je Del Bosque u svojoj knjizi 'Winning and Losing: Emotional Strength' (Pobjede i porazi: Emocionalna snaga) koja će se na policama naći u petak. 

- Sljedeće godine bit će osam godina kako sam preuzeo kormilo reprezentacije i ne namjeravam se više zadržavati na tom položaju - dodaje Del Bosque.

Del Bosque je španjolsku reprezentaciju preuzeo 2008. nakon što je s Luisom Aragonesom osvojila naslov europskog prvaka, a onda ju je on 2010. godine odveo do naslova svjetskog prvaka i dvije godine kasnije do još jedne europske titule. 

Španjolska bi mogla postati najuspješnija reprezentacija u povijesti europskih prvenstava ako iduće godine postane europski prvak jer bi joj to bila treća kruna zaredom i četvrta ukupno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ice-and-Fire 20.12.2015.

    to već sad traži izlike kad ga naš velemajstor taktički ponizi ;)

  • Xyster 19.12.2015.

    Možda odlazi u Real.

  • Mlunko 19.12.2015.

    nakon SAFa, hitzfelda i juppa ode jos jedan legendarni trener u penziju :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare