To je to što me zanima!

Dele Alli je ostavio lijepu Ruby zbog plavokose seks bombe...

Engleski su se mediji raspisali o burnom životu zvijezde Tottenhama i prekidu njegove dvogodišnje veze s Ruby Mae. Odlučio ju je ostaviti zbog jedne od najpoznatijih britanskih starleta, Megan Barton-Hanson
Vidi originalni članak

Dele Alli se ove sezone muči s ozljedama, a vrijeme do povratka na teren krati itekako zanimljivim zbivanjima u privatnom životu.

Engleski su se mediji raspisali o burnom životu zvijezde Tottenhama i prekidu njegove dvogodišnje veze s lijepom Ruby Mae. Odlučio ju je ostaviti zbog plavokose seks bombe i jedne od najpoznatijih britanskih starleta, Megan Barton-Hanson. Upoznao ju je na zabavama koje je posjećivao posljednjih mjeseci.

- Svidjela mu se na pravi pogled i odmah je otišao do nje. Odmah mu je zapala za oko, tažio je njezin broj telefona i pozvao ju je na večeru. Megan je bila uzbuđena. Između njega i Ruby je definitivno sve gotovo - rekao je za Sun izvor blizak nogometašu.

- Dele je rekao Ruby da više ne ide. Bila je razočarana, borila se da ostanu skupa, ali on nije želio ništa više s njom - piše Sun.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 26.02.2019.

    ivane 020220 mozda ti jebes gabore ..ja bogami ne...

  • citalacvjerni 21.02.2019.

    Dele je dobar igrač, jako kvalitetan. Ali van terena ne zna sta bi od sebe. Ne razumijem sta vidi u ovim plasticnim curam. Koja je razlika izmedju ove dve. Imaju toliko operacija da se ne mogu pokrenuti i nasmijati normalno.

  • user_432191 20.02.2019.

    Bolja je ova druga

Komentiraj...
Vidi sve komentare