To je to što me zanima!

Dele, 'geeku': Prekrasna Ruby Mae ga ismijava zbog igrice...

Ruby Mae, lijepa djevojska Dele Allija, na društvenim je mrežama objavila fotografiju svog dragog kako umjesto da se zabavlja s njom, igra igrice na računalu zavaljen u 'gejmerski' stolac sa slušalicama na glavi
Vidi originalni članak

Za utakmicu Liga kupa njegova Tottenhama Dele Alli pripremao se igrajući računalne igrice, a to je, čini se, već pomalo dosadilo njegovoj prekrasnoj djevojci.

Ruby Mae tako je na društvenim mrežama objavila fotografiju svog dragog u zanosu potpuno nesvjesnog kakva je ljepotica pokraj njega. Alli je i inače poznat kao strastveni ljubitelj igrica, a posebno ga oduševljava Fortnite pa svoje vještine čak i snima te ih pokazuje obožavateljima. 

Upravo je Alli dominirao u kampu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu gdje su engleski mediji otkrili da njihovi reprezentativci danonoćno krate vrijeme igrajuči igrice.

A priprema je za kup, bez obzira što, čini se nije baš oduševila Ruby, prošla dobro. Tottenham je pobijedio Watford nakon penala, a posljednji penal zabio je upravo - Dele Alli.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nikola28 28.09.2018.

    Toliko dobrih igrica,a on igra fortnite...

  • 27.09.2018.

    njemu draže igrice nego ona?

  • Mthesecond 27.09.2018.

    Ti današnji nogometaši,ne znam dal bi ih se moglo nazvati muškarcima..Haha..Čast iznimkama :)) Lude za tim igricama,šminkaju se,lickaju,tetkasto odijevaju,nose one torbice pod rukom,ko djeca se ponašaju,mozak veličine graška (ako smijem reći :) od muškosti ni m...Nekad su nogometaši bili frajeri,muškarci a danas toga nema :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare