To je to što me zanima!

Delegat FARE-a koji je prijavio HNS dolazi iz Čakovca! Jedan okrivljeni je sin HDZ-ovca...

HNS će tražiti nadoknadu štete zbog unesene ustaške zastava na Rujevici, a Zoran Stevanović rekao je za Dnevnik kako smatra da se ne radi o sabotaži HNS-a na Rujevici, iako to tvrde Dalić i Kustić
Vidi originalni članak

Delegat FARE-a (Football Against Racism in Europe), koji je prijavio Hrvatski nogometni savez zbog ustaške zastave koju je troje pojedinca unijelo na Rujevicu protiv Latvije dolazi iz Čakovca, saznaje Dnevnik Nove TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, na utakmici Hrvatska - Latvija dvije su osobe u nekoliko navrata istaknule zakonom zabranjenu zastavu, zbog čega je Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza.

BIRTIJA Da sam šef HNS-a, platio bih nekoga da u sjedište Uefe unese zastavu s Hitlerovim portretom!

Općinski sud u Rijeci izrekao je prvookrivljenom D.C. novčanu kaznu u iznosu od 1300 eura, a drugookrivljenom D.S. kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Također, obojici je određena i zaštitna mjera zabrane prisustvovanja na svim sportskim natjecanjima u kojima sudjeluje hrvatska nogometna reprezentacija na području RH s obvezom javljanja u policijsku postaju u trajanju od dvije godine, kao i na odlaske u inozemstvo na utakmice hrvatske reprezentacije uz obvezu predavanja putne isprave i javljanja u policijsku postaju, također u trajanju od dvije godine.

Kako smo pisali ranije, osuđeni dvojac dolazi s varaždinskog područja, a drugookrivljeni je sin HDZ-ovog vijećnika.

IZBORNIKOVA ISPOVIJEST ZA 24SATA Dalić otvoreno o slučaju Livaja, svom odlasku iz 'vatrenih' i ustaškoj zastavi: To je sabotaža!

HNS će tražiti nadoknadu štete zbog unesene ustaške zastava na Rujevici, a Zoran Stevanović rekao je za Dnevnik kako smatra da se ne radi o sabotaži HNS-a na Rujevici, iako to tvrde izbornik Zlatko Dalić i predsjednik Marijan Kustić.

- Hrvatska u posljednjih pet godina radi velike korake, htio bih to istaknuti, a FARE ne bi htio da se ovom slučaju pristupi kao da se radi o sabotaži. Sljedeći tjedan imat ćemo radni sastanak s HNS-om - rekao je Stevanović.

NAKON VIŠE OD 10 GODINA Dinamo želi vratiti Kramarića?! Doznali smo što se tu događa...

Podsjetimo, na stranicama FARE-a stoji obrazac koji svatko može ispuniti, odnosno, podnijeti prijavu zbog rasizma. Stevanović je istaknuo kako FARE nikad ne zna koji će delegat doći na utakmicu, a utakmicu Hrvatske i Latvije na Rujevici pratio je delegat iz Čakovca.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • west66 17.09.2023.

    Ovima treba objasniti da Međimurje nikad nije bio u NDH, tak da to nije njihova zastava. Naravno, HNS kaznu treba naplatiti od tih koji su mahali zastavom.

  • Pra&vica 16.09.2023.

    Potpuno je jasno da se tu ne radi o zaslijepljenim " naci navijacima" koji su sami od sebe tek tako dosli u Rijeku da bi malo provocirali i vidjeli "efekat od tog"...sad jos samo fali da netko povice- "idem i ja" a svemoguca FARE rezolutno zapjeva -" ne ti ,ne" !

  • pinkpanter 16.09.2023.

    Cestitke delegatu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare