Obavijesti

Sport

Komentari 56

Dinamo želi vratiti Kramarića?! Doznali smo što se tu događa...

Dinamo želi vratiti Kramarića?! Doznali smo što se tu događa...
5

Andrej ima još nešto manje od dvije godine ugovora s Hoffenheimom, čiji je najbolji strijelac u povijesti, a u Maksimiru ne bi imali ništa protiv da se vrati. No ta je priča zasad samo pusta želja

VIDEO

Hrvatskim medijskim prostorom u petak je glasno odjeknula informacija kako bi se Andrej Kramarić (32), član udarne postave treće reprezentacije svijeta i najbolji strijelac u povijesti Dinamove nogometne škole s 452 gola, ovu zimu nakon više od deset godina mogao vratiti na Maksimir!

Kako je izvijestio Večernji list, Dinamo je već stupio u kontakt s Kramarićem, a problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo Andrejeva plaća od 3,5 milijuna eura u Hoffenheimu. To je triput više nego što ima najplaćeniji igrač Dinama Josip Drmić.

Nema sumnje kako bi njegov dolazak u klub i udruživanje u tandem s Brunom Petkovićem zapalio navijače u Maksimiru u pohodu na dvostruku krunu i europski iskorak, radi se o čovjeku koji je zabio brojne ključne golove za hrvatsku reprezentaciju (ima ih 26 u 87 nastupa), koji je ponikao u Maksimiru i čiji bi povratak bio svojevrsni odgovor na mogući povratak Ivana Perišića u Hajduk.

Zagreb: Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Fola Esch

Tragom te informacije odlučili smo provjeriti koliko u svemu ima istine. Kako smo doznali od krugova bliskih igraču, od toga zasad nema ništa. Što ne znači da neće biti, u Maksimiru sigurno ne bi imali ništa protiv da Krama ponovno odjene modri dres, ali ta je priča zasad samo u sferi nagađanja.

Ne treba smetnuti s uma ni da Andrej ima ugovor s Hoffenheimom do ljeta 2025., što znači da bez znanja kluba ne smije pregovarati ni s kim do početka te godine. Takvi su propisi Fife koja prijestupe strogo kažnjava.

Teoretski je, dakako, moguće da Hoffenheim sporazumno raskine ugovor s Kramarićem pa da kao slobodan igrač dođe u Dinamo, što je scenarij za koji navijaju u Hajduku po pitanju Perišića i Tottenhama, ali čini nam se malo vjerojatnim da njemački klub, čiji je Krama najbolji strijelac u povijesti (118 golova u 257 nastupa), takvog igrača pusti potpuno besplatno.

Zagreb: 1. HNL, 30. kolo, NK Dinamo - NK Karlovac
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige