To je to što me zanima!

Demba Ba: Slaven Bilić dobar je izbor za trenera West Hama

On ima njemački mentalitet koji puno znači budući da traži disciplinu. Vjerujem i nadam se da će biti uspješan ako dođe u London, rekao je napadač Demba Ba...
Vidi originalni članak

Slavenu Biliću bliži se rastanak s Beşiktaşom, a napadač turskog kluba Demba Ba smatra da bi hrvatski trener bio dobar izbor za West Ham.

- Bilić je pun motiva. Dobar je dečko i bio bi dobar izbor za West Ham - rekao je Demba Ba koji je opisao odnos igrača s Bilićem:

- Vrlo je blizak s nogometašima i to nam je pomoglo. Osoba je od povjerenja i s njim uvijek možete razgovarati. Tijekom utakmice doima se grub i nepristojan, ali je zapravo jako nježan i smiren. Meni je jačao samopouzdanje i govorio da sam najbolji.

Bilić je po mnogima prvi favorit za preuzimanje West Hama.

- On ima njemački mentalitet koji puno znači jer traži disciplinu. Vjerujem i nadam se da će biti uspješan ako dođe u London - zaključio je Demba Ba.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 28.05.2015.

    Logički

  • badr hari 27.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • ACM_1899 27.05.2015.

    Demba Ba je igrač koji zaslužuje bolje od Bešiktaša. Može igrat u PL-u bez problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare