To je to što me zanima!

Gdje besplatno gledati prijenos derbija Hajduk - Dinamo u Kupu

Cijelu završnicu Hrvatskog nogometnog kupa, utakmice Lokomotive i Rijeke odnosno Hajduka i Dinama, kao i dvije utakmice finala u svibnju, MAXSport će ponuditi široj publici u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Nakon vječnog derbija između Hajduka i Dinama (0-1) na Veliku subotu u HNL-u (19.30), isti suparnici zaigrat će na Poljudu i na ovu srijedu u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa od 19 sati. Od 16 sati za mjesto u finalu u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Rijeka. Vlasnik televizijskih prava za sva domaća natjecanja Hrvatski telekom najavio je i novost koja će razveseliti mnoge.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Dinamo 0-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Cijelu završnicu borbe za Rabuzinovo sunce će, osim na kanalu MAXSport 1 koji je dostupan unutar pretplatničkih paketa telekom operatera, emitirati bez naknade za sve gledatelje u Hrvatskoj putem kanala na YouTubeu. To je ranije bila praksa dok je utakmice Kupa prenosila Hrvatska nogometna televizija, kad je završnica istog natjecanja bila u prijenosu i na kanalima javne televizije.

Finale Kupa opet na dvije utakmice

Dakle, večerašnji derbi možete gledati i na YouTubeu, kao i dvoboj Lokomotive i Rijeke, ali i finale Kupa koji se nakon deset godina igra na dvije utakmice nakon lanjskih nereda na Rujevici. Termini su 15. i 30. svibnja, a domaćin uzvratne utakmice je momčad s boljim koeficijentom u Kupu u zadnjih pet godna. Među četiri polufinalista najbolji koeficijent ima Rijeka, potom Hajduk, Dinamo pa Lokomotiva.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • crozilla 03.04.2024.

    sramota za HTV,niti jednu utakmicu domaćeg prvenstva ne prenose a dobru lovu dobivaju od poreza na tv i iz proračuna.

  • volim život 03.04.2024.

    HTV nije hrvatska televizija .

  • Comi 03.04.2024.

    Boli me k

Komentiraj...
Vidi sve komentare