To je to što me zanima!

Pukla je petarda: Barcelona na Camp Nouu deklasirala Real...

Završila je i najiščekivanija utakmica ovog vikenda - veliki El Clasico. Barca je uvjerljivo slavila s 5-1, a osim hattricka Suareza, zabili su Coutinho i Vidal. Za Madriđane je jedini strijelac Marcelo
Vidi originalni članak

Još jedan El Clasico je iza nas, a još jedna pobjeda iza Barcelone. Katalonci su na domaćem terenu petardom potopili nemoćni Real. Rezultat 5-1 savršeno opisuje stanje kakvo je bilo na travnjaku.

U prvom poluvremenu totalno je dominirala Barcelona. Već u 11. minuti zabio je Philippe Coutinho. Bitnu ulogu u ovoj akciji odigrao je Ivan Rakitić koji je sjajnom dugačkom loptom poslužio Albu, koji zatim asistira mladom Brazilcu za vodstvo Barce.

U 30. minuti uslijedio je šok za Real. Raphael Varane zakasnio je na loptu i onda neoprezno u vlastitom šesnaestercu srušio Luisa Suareza. Sudac na prvu nije reagirao, ali nakon pregledavanja snimke dosudio je penal za domaću momčad, a Suarez s bijele točke zabio za rezultat 2-0, s kojim se otišlo na poluvrijeme.

VIDEO: EL CLASICO Varane, pa gdje si se zaletio?! Raketa maestralno našao Albu

Na početku drugog dijela, momčadi su potpuno zamijenile uloge. Real Barceloni nije dao disati i činilo se da će vrlo brzo doći do preokreta

Nakon samo pet minuta drugog poluvremena zabio je Marcelo i vratio Madriđanima nadu za slavlje. Imali su nakon toga nekoliko stopostotnih prilika za izjednačenje, ali nije bilo sreće. Najizglednija bila je ona našeg Luke Modrića koja je završila na stativi.

A onda je Real opet pao, a Barcelona se digla. Uslijedila su još dva gola sjajnog Suareza, zbog kojeg se uopće nije osjetio nedostatak Messija. Samo četiri minute kasnije svoj prvi gol u dresu Barce zabio je Arturo Vidal i stavio točku na 'i' ovoj magičnoj večeri za navijače Barcelone.

Barca se ovom pobjedom vratila na prvo mjesto domaće tablice, a Real Madrid ostao je deveti s čak sedam bodova zaostatka.

Idi na 24sata

Komentari 307

  • Fenix 29.10.2018.

    A gdje je Luka ???

  • ValentinoPanić 29.10.2018.

    Tko gubi ima pravo da se ljuti ;)

  • Golfgti230 29.10.2018.

    Konačno ova Lopata da bude protjeran , Da je za 2-2 Modrićeva stativa ušla ili Benzema ono glavom , vjerojatno bi Real izgubio svakako, ali nebi bio ovakav potop , te dvije prilike nije ušlo prima se treći gol i raspad sistema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare