To je to što me zanima!

Derbi: Tudoru nema tko igrati, Bradarić na raspolaganju Keku

Otkad je Igor Tudor na klupi Hajduka, niti jednom nije pobijedio Matjaža Keka. U subotnji derbi ulazi s problemima sa sastavom, dok Rijeka ima 7, 8 novih igrača
Vidi originalni članak

U Rijekinu dresu u subotu bi trebala istrčati tri bivša hajdukovca - Marin Tomasov, Filip Bradarić i Josip Radošević. Rijeka je demantirala napise da je Bradarić tražio izuzeće od Jadranskog derbija.

I dok Rijeka derbi dočekuje sa sedam-osam novih igrača, Hajduk nije najbolje trgovao. No Rijeka je ostala bez prvog strijelca lige, Andreja Kramarića.

- Izgubili smo igrače u ofenzivnom dijelu, u kojem smo bili najbolji. Postizali smo puno golova, postavili takvu filozofiju u kojoj smo protiv svakoga igrali otvoreno. Trebat će neko vrijeme da se vratimo na taj put - objasnio je Matjaž Kek odlazak Kramarića, Krstanovića, Kvržića, Jajala...

Osim problema s dolascima, Hajduk ima velikih problema s ozljedama, pa je sasvim neizvjesno tko će putovati na Kantridu.

Artem Milevski istegnuo je list, a Sandro Gotal ima upalu limfnih čvorova. Kad se tome doda ruptura kvadricepsa Nikole Vlašića, prodaja Milića i Bradarića, raskid ugovora s Anđelkovićem, posudba Bencuna, guranje Jozinovića u drugu momčad, pauza Mikanovića zbog crvenoga kartona protiv Istre, jasno je kako Tudoru nije lako. Uz to, Sušić, Vršajević, Maloča i Milović, koji su računali na transfere, nisu u najboljem stanju. Tudor ima jedan problem više. Nikad u trenerskoj karijeri nije pobijedio Keka. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • bubimir1 04.02.2015.

    jel Rijeka još uvijek Dinamo3 ili je sad Hajduk2

  • marinr 04.02.2015.

    Neka igraju Brbić, Pavasović i članovi torcide. Oni svakako sve znaju.

  • GJURO 04.02.2015.

    Nadam se da je koeficijent na hendikep dobar. Čisti zicer. Forza Fiume

Komentiraj...
Vidi sve komentare