To je to što me zanima!

Deschamps nakon poraza: Bila je važna zgusnutost rasporeda, a sad treba razbistriti glave...

Kod ovakvih rezultata uvijek mogu izvući lekcije. Bila je vrlo važna zgusnutost rasporeda, igrače smo gubili iz utakmice u utakmicu, a bez dvojbe su pogođene bile i ostale reprezentacije, objasnio je Deschamps
Vidi originalni članak

Nismo imali dovoljno snage i energije protiv ekipa koje su imale više od nas. Ta svježina koju nismo imali... Lipanj nam je bio izuzetno težak mjesec u pogledu rezultata, nismo bili uspješni, rekao je nakon poraza protiv Hrvatske u Ligi nacija izbornik Francuske (1-0) Didier Deschamps.

NAKON POBJEDE Oduševljeni Dalić: Ovi mladići ići će u Katar ako nastave ovako

'Tricolori' su nakon četiri utakmice na posljednjem mjestu skupine, a tamo nitko nije očekivao aktualne prvake svijeta. Iako ima roster od kojeg bi mogao napraviti dvije momčadi koje bi bile u samom svjetskom vrhu, sad mu ne ide.

- Kod ovakvih rezultata uvijek mogu izvući lekcije. Bila je vrlo važna zgusnutost rasporeda, igrače smo gubili iz utakmice u utakmicu, a bez dvojbe su pogođene bile i ostale reprezentacije. Treba razbistriti glave i vratiti se u klubove pred novu sezonu - rekao je francuski izbornik.

KOMENTAR Kakav rođendan! Francuzići dragi, pa-pa, vidimo se u Kataru

Ovo je prva pobjeda Hrvatske protiv Francuske u desetom međusobnom ogledu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Veteran❤🇭🇷💝 14.06.2022.

    I Brazil je peterostruki svjetski prvak pa je izgorio od Njemaca 7-1 svemu dođe kraj.

  • 14.06.2022.

    Dići će oni formu kad bude trebalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare