To je to što me zanima!

Di Natale prelomio: Napuštam Udine, ali ostajem u Serie A...

Planove za budućnost tridesetosmogišnjak nije otkrivao do detalja. Tvrdi da će nastaviti i dalje igrati u Serie A jer želi srušiti rekord Giuseppea Meazze koji mu bježi za osam golova
Vidi originalni članak

Zaštitni znak Udinesea objavio je tužnu vijest za ljubitelje kluba u kojem je stekao status legende. Antonio Di Natale napušta Friulane nakon 12 godina i još nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru.

- Iza mene je 12 intenzivnih godina. Moja karijera u dresu Udinesea doista je filmska, ali od iduće sezone neću više biti ovdje. Ako odlazim, odlazim uzdignute glave jer znam da sam dao sve od sebe - rezimira Antonio.

Pored sjajnih golgeterskih sposobnosti, kapetana 'zebri' poštuju i zbog toga što je u kolovozu 2010. godine odbio ponudu slavnog Juventusa zbog toga što se zajedno sa svojom obitelji osjećao voljeno u Udinama.

- Ponosan sam na svoja ostvarenja u ovom dresu i osjećam se iznimno zadovoljno zbog svih ostvarenja i oborenih rekorda. Odbio sam mnoge klubove zbog Udinesea i ne žalim! - odlučan je Di Natale.

Planove za budućnost tridesetosmogišnjak nije otkrivao do detalja. Tvrdi da će nastaviti i dalje igrati u Serie A jer želi srušiti rekord Giuseppea Meazze. Slavni napadač Intera postigao je 216, što je osam više od trenutnog učinka legendarnog Tota.

Di Natale je trenutno šesti na vječnoj listi strijelaca Calcija, odmah iza spomenutog Meazze te Jose Atlafinija koji su na diobi četvrtog mjesta. Od trenutno aktivnih igrača, Francesco Totti nalazi se na drugoj poziciji (247) iza nedostižnog Silvia Piole koji od 1954. godine drži rekord od 274 golova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • El Tractor 30.04.2016.

    Toto Di Natale igračina samo takva, ako ne može u Udineseu dobiti kvalitetnu minutažu, novim prvoligašima Crotone, Cagliari, pa i Trapani, Pescara, Bari, Spezia, Entella ili Cesena (zavisi tko uđe kao treći) bi sjeo kao budali šamar.

  • arsenal 19 30.04.2016.

    Igracka.Mnogi ne znaju kakav je igrac.Statistika u zadnjih 6-7 govori umjesto njega.

  • strmi007 29.04.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare