To je to što me zanima!

Di su pare? Bivši stanodavac tuži Dembelea, mijenjao i brave

Na Barceloninu je adresu stigla tužba za Ousmanea Dembelea. Francuza je tužio bivši stanodavac iz Dortmunda za neplaćenu stanarinu (15 tisuća eura) i štetu (pet tisuća eura) koju je napravio u kuću!
Vidi originalni članak

Ousmane Dembele nikako da prestane biti glavna tema u Barceloni. Nažalost po klub, negativna.

Francuz od dolaska na Camp Nou nije ostavio baš pozitivan dojam. U redu, u početku ga je mučila ozljeda, ali i kada se oporavio, pažnju je umjesto potezima s terena privlačio - incidentima.

Tako je prošli tjedan propustio trening iz čista mira, a nakon toga se nije javljao nikome na telefon. Čak ni suigračima. Na kraju se ispostavilo da je imao želučanih problema.

Ali želudac sigurno nije imao nikakve veze s incidentom koji se dogodio još dok je Dembele bio u Njemačkoj. Naime, na adresu Barcelone je stigla tužba bivšeg Dembeleovog stanodavca! On potražuje od igrača 20 tisuća eura, od čega 15 tisuća neplaćene stanarine i pet tisuća za štetu koju je igrač napravio u kući, piše Bild.

Dortmundski sud je potvrdio da je tužba poslana u klub jer nisu nikako mogli doći do Dembeleove španjolske adrese.

Navodno je Francuz kuću u Dortmundu ostavio u velikom neredu, sve je bilo puno smeća, ali i njegove odjeće. S vlasnikom stana nije uopće raskinuo ugovor o najmu, a nije mu vratio ni ključeve. Zbog toga je jadni čovjek morao mijenjati sve brave na kući...

Pogreška od 115 milijuna eura

Kada gledamo s vremenskim odmakom, s pravom se možemo zapitati - pa što bolje i očekivati od igrača koji je bojkotirao klub kako bi iznudio transfer u Barcelonu?! Transfer na koji je Barca prosula 115 milijuna eura, a zauzvrat je dobila samo - probleme...

I prije vijesti iz Njemačke, čelni Barce su Dembeleovim nepodopštinama odlučili stati na kraj. S igračem je održan sastanak, a o njegovoj važnosti najbolje govori podatak kako su na njemu sudjelovali svi važni ljudi u klubu, uključujući i predsjednika Bartomeua.

Od Francuza je zatražena ozbiljnost u obavljanju svojih profesionalnih dužnosti, a naglašeno je i da bi 21-godišnjak uza sebe trebao imati nekoga bliskog tko će ga 'nadzirati' s puno ljubavi.

- Ousmane uza sebe treba ljude koji ga vole i koji će mu reći da otiđe spavati u pristojno vrijeme, da se probudi dovoljno rano za vlak. On treba nekoga da razmišlja za njega - poručili su iz Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DraženČičak-GTi 15.11.2018.

    Malo je decko pglu.

  • MOONZz 15.11.2018.

    Pravi primjer kako mediji stvaraju dodatan pritisak na mladog igraca kada je i u ovako losoj situaciji

  • deda52 15.11.2018.

    Hebo upravu koja je iskeširala preko sto milja eura za njega. Jest ih Dortmund dobro nasadio i obrlatio, teška pušiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare