To je to što me zanima!

Didier ih je sam dobio: ‘Odmah vidite da je Drogba drugi svijet’

DVA U PET MINUTA Galatasaray je dobio Elazigspor 3-1, a Didieru Drogbi trebalo je pet minuta da zabije dva gola Vanji Iveši, bivšem golmanu Slavena, Rijeke...
Vidi originalni članak

Kad vidim kako igra taj Didier s toliko godina, onda si samo mogu zamisliti kakvi su igrači Ronaldo i Messi, rekao je Vanja Iveša (35), golman turskog Elazigspora.

- Čim ga vidite na terenu, odmah vam je jasno da je to neka druga razina igre, da je jednostavno čudesan igrač - rekao je Vanja Iveša i dodao:

- Igrao sam protiv nekih velikih igrača, ali Bjelokoščanin je klasa iznad svih.

Nakon utakmice koju je njegov Elazigspor izgubio 3-1 u svlačionici su samo pričali o Didieru Drogbi.

- Braniči su mi rekli kako ga je nevjerojatno naporno uopće pratiti po terenu, a kamoli čuvati. Totalno je programiran, stalno se kreće i nevjerojatno je moćan - kaže Iveša.

A koliko je moćan, naš je golman osjetio dvaput u samo pet minuta. Prvo mu je s 15-ak metara s desne strane “zakucao” loptu u bliži kut, a potom s 20-ak metara, uz odbijanac, zabio po sredini gola.

No poraz protiv Galatasaraya ne boli previše, njega su ionako unaprijed upisali.

- Ma ne možemo se mi boriti protiv takvih momčadi. Imamo najmanji budžet od svih prvoligaša i ovo 13. mjesto velik je uspjeh za Elazigspor - za kraj je rekao Iveša, koji je u Turskoj već pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MatijaKokić 21.04.2013.

    pola čovjek pola zvijer ime mu je DIDER

  • kristofor_kolumbo 21.04.2013.

    Ivesa ga je barem vidio uzivo. xD

  • bbbdado 21.04.2013.

    Drogba je fantastičan igrač još uvijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare