To je to što me zanima!

Diego Lopez odlazi iz Reala i postaje konkurencija Subašiću

Čini se kako će Danijel Subašić ipak dobiti ozbiljnu konkurenciju u Monacu. Diego Lopez postaje višak u Realu, a za njegove usluge zanimaju se Monaco i Napoli
Vidi originalni članak

Kako Carlo Ancelotti u novoj sezoni prednost daje Ikeru Casillasu, a na pragu Santiago Bernabeua je i Keylor Navas, Diego Lopez na izlaznim je vratima Real Madrida.

Španjolski mediji javljaju kako su u 'kraljevskom klubu' odlučili da Lopez mora pronaći novi klub nakon povratka iz SAD-a iako Lopez želi ostati i boriti se za minute. Već duže su za njegove usluge zainteresirani Monaco i Napoli koji bi već idući tjedan mogli osigurati transfer. Real je toliko zahvalan Lopezu na njegovom profesionalizmu u Realu da bi ga pustio i bez odštete.

No njegovu su menadžeru dali rok do ponedjeljka kako bi našao novi klub, a dokle god Lopez ne ode, Real ne želi predstaviti Keylora Navasa. Ode li doista Lopez u Monaco, Danijel Subašić će dobiti ozbiljnog konkurenta. Nakon što se prvi golman Argentine Sergio Romero vratio s posudbe u Sampdoriju, Subašićeva zamjena ostao je samo mladi Marc-Aurele Caillard (20). 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bbbdado 01.08.2014.

    Lopez je puno puta spasio Real

  • KTBFFH ZG 01.08.2014.

    Napoli mu je bolja opcija. Nece on moci protiv Subasica, ako nije mogao ni Romero...

  • Venucci 01.08.2014.

    Dobar golman, tko god da ga kupi nece pogresiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare