To je to što me zanima!

Diego Milito: Nema sumnje, postigao sam gol karijere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvenstvo je bilo uzbudljivo, ali zahvaljujući Romi kojoj treba čestitati. Ipak, mi smo ti koji slavimo na kraju i u tome ćemo itekako uživati, rekao je Milito
Vidi originalni članak

Golom Diega Milita iz 58. minute Inter je u nedjelju pobijedio Sienu 1-0 i došao do petog uzastopnog, a 19. ukupno naslova najbolje momčadi talijanskog nogometnog prvenstva. Milito je ove sezone postigao 22 prvenstvena gola za nove/stare talijanske prvake. Međutim, ovaj će svakako zauzeti posebno mjesto u njegovom sjećanju. Priznaje to i sam drugi strijelac Serije A:
- Ovo je svakako najvažniji gol koji sam zabio u karijeri.
Dva boda od naslova ostali su udaljeni Romini nogometaši kojima je "kapu skinuo" golman Intera Julio Cesar:
- Prvenstvo je bilo uzbudljivo zahvaljujući Romi kojoj treba čestitati. Ipak, mi smo ti koji slavimo na kraju i u tome ćemo itekako uživati.
Zadovoljstvo sezonom u kojoj Inter ima mogućnost doći do tri naslova prvaka osvoje li protiv Bayerna Ligu prvaka (već su uz prvenstvo osvojili Talijanski klub) iskazao je i vlasnik kluba Massimo Moratti:
- Iznimno sam zadovoljan. Borili smo se do samoga kraja i zasluženo došli do naslova prvaka. Možemo li ovo nazvati Mourinhovim "scudettom"? Naravno da možemo, za naslov je zaslužan on.
Veznjak Dejan Stanković je dodao:
- Nije bilo lako, ali stigli smo do petog uzastopnog naslova. Zahvala klubu koji je okupio ovako jaku momčad i pridodao joj Josea Mourinha, najboljeg svjetskog trenera. On je taj koji nas je uvjerio u to koliko smo jaki.
S kapetanskom vrpcom oko ruke Interovom igrom dirigirao je Javier Zanetti: - Naslov smo osvojili protiv svih i svačega. Nitko nam nije ništa poklonio. Dokazali smo snagu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ppeerroo 17.05.2010.

    osvojili su kup a ne klub!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare