Obavijesti

Sport

Komentari 1

Diego Milito: Nema sumnje, postigao sam gol karijere

Diego Milito: Nema sumnje, postigao sam gol karijere
1

Prvenstvo je bilo uzbudljivo, ali zahvaljujući Romi kojoj treba čestitati. Ipak, mi smo ti koji slavimo na kraju i u tome ćemo itekako uživati, rekao je Milito

VIDEO

Golom Diega Milita iz 58. minute Inter je u nedjelju pobijedio Sienu 1-0 i došao do petog uzastopnog, a 19. ukupno naslova najbolje momčadi talijanskog nogometnog prvenstva. Milito je ove sezone postigao 22 prvenstvena gola za nove/stare talijanske prvake. Međutim, ovaj će svakako zauzeti posebno mjesto u njegovom sjećanju. Priznaje to i sam drugi strijelac Serije A:
- Ovo je svakako najvažniji gol koji sam zabio u karijeri.
Dva boda od naslova ostali su udaljeni Romini nogometaši kojima je "kapu skinuo" golman Intera Julio Cesar:
- Prvenstvo je bilo uzbudljivo zahvaljujući Romi kojoj treba čestitati. Ipak, mi smo ti koji slavimo na kraju i u tome ćemo itekako uživati.
Zadovoljstvo sezonom u kojoj Inter ima mogućnost doći do tri naslova prvaka osvoje li protiv Bayerna Ligu prvaka (već su uz prvenstvo osvojili Talijanski klub) iskazao je i vlasnik kluba Massimo Moratti:
- Iznimno sam zadovoljan. Borili smo se do samoga kraja i zasluženo došli do naslova prvaka. Možemo li ovo nazvati Mourinhovim "scudettom"? Naravno da možemo, za naslov je zaslužan on.
Veznjak Dejan Stanković je dodao:
- Nije bilo lako, ali stigli smo do petog uzastopnog naslova. Zahvala klubu koji je okupio ovako jaku momčad i pridodao joj Josea Mourinha, najboljeg svjetskog trenera. On je taj koji nas je uvjerio u to koliko smo jaki.
S kapetanskom vrpcom oko ruke Interovom igrom dirigirao je Javier Zanetti: - Naslov smo osvojili protiv svih i svačega. Nitko nam nije ništa poklonio. Dokazali smo snagu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom
VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija
EUROPSKO PRVENSTVO

VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija

Na krilima odličnog desnog beka Dinama su izabranici Marijana Budimira nakon primljenog gola preokrenuli utakmicu protiv Danske, ali uspjeli su se u egal vratiti Danci i zadržati taj rezultat