To je to što me zanima!

Dilaver: Pa ostavili smo ih bez šansi! Možemo daleko u Europi

Teška je to utakmica bila, najvažnije je da smo prvi završili. Jesmo, imali smo inicijativu, nije nas sreća poslužila. Bilo je dosta borbena utakmica, ali najbitnije da se nitko nije povrijedio, rekao je Amer Gojak...
Vidi originalni članak

Dinamo i Fenerbahče remizirali su u Istanbulu (0-0), a taj rezultat osigurao je Modrima prvo mjesto u skupini uoči zadnjeg kola. Modre u zadnjem kolu očekuje utakmica protiv Anderlechta na Maksimiru, no ta utakmica će bit rezultatski nebitna.

BEUSAN PRESUDIO Oko sokolovo: Pa ovo ne može biti faul ni u jednoj ligi svijeta!

Bila je to utakmica s više ružnih prekršaja nego prilika za gol, a Turci su dobrano namlatili igrače Dinama.

- Teška je to utakmica bila, najvažnije je da smo prvi završili. Jesmo, imali smo inicijativu, nije nas sreća poslužila. Bilo je dosta borbena utakmica, ali najbitnije da se nitko nije povrijedio - rekao je Amer Gojak, koji je zabio gol u drugome dijelu, ali austrijski sudac je poništio, no gol je bio čist.

POGLEDAJTE GALERIJU IZ ISTANBULA:

- Jako težak teren, ali sve je to sport i treba se prilagoditi. Vidjeti ćemo što će biti dalje. Kako god Bog da,vidjeti ćemo koga ćemo dobiti u idućem doigravanju - kaže Gojak.

KOMENTAR Kakva je to lakrdija od suđenja: Austrijanac je uništio Dinamo

- Najvažnije je u Europi da imaš kompaktnost u obrani, da ne primiš gol. To radimo sjajno ove sezone, oni su imali šanse, ali to ništa nije bilo opasno. Bili smo agresivni, sve smo sjajno pokrivali, bez problema ovako možemo dalje - dodao je Emir Dilaver.

Kratak je bio Dinamov kapetan Ademi.

- Gojakov gol je bio čist, pa to se nigdje ne sudi. Što se tiče penala, nisam dobro vidio. Dominirali smo u prvom dijelu, u nastavku smo isto sve kontrolirali i bilo bi zasluženo da smo pobijedili - rekao je Arijan Ademi.

U posljednjem kolu 13. prosinca Dinamo će ugostiti Anderlecht, dok se u drugom susretu sastaju Spartak i Fenerbahče.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 30.11.2018.

    Prvo poluvrijeme užas, ne ponovilo se.

  • papilon100 30.11.2018.

    Kad se posteno odnosis prema hobiju koji ti ujedno i poso uz postovanje prema suigracima i cistacima u klubu sve ti se vrati u obliku uspjeha.koji ti donosi slavu a slavni ulaze u legende.Nikad nikom nemoj priznat da je bolji ali nikad nemoj nekog podcjenit ili uvrjedit.Igraj muski i to bi bilo to

  • Joe Frazier 30.11.2018.

    bez sansi hahahahahhaHh

Komentiraj...
Vidi sve komentare