To je to što me zanima!

Diletta Leotta ga ostavila pa uzeo WBO pojas: Talijan najavio pohod na Canela i svjetski vrh

Daniele Scardina odustao je od pokušaja da joj se vrati pa rekao kako je dio njegova života s Dilettom bio "sjajna priča i velika ljubav." A onda je fokus prebacio na boks i uzeo najbitniji pojas u karijeri
Vidi originalni članak

Godinu dana ljubio je po mnogima najljepšu Talijanku, atraktivnu TV voditeljicu Dilettu Leottu. Samo da bi ona prošle godine odlučila da je došlo vrijeme za rastanak. Talijanski boksač Daniele Scardina (29) nije se mogao pomiriti s činjenicom da je ostao bez nje.

POGLEDAJTE VIDEO: Morska sirena Diletta Leotta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao donijeti. Boksač sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovno osvojiti - rekao je u Scardina u kolovozu prošle godine.

U međuvremenu ga je prošlo, zaliječio je rane pa rekao kako je dio njegova života s Dilettom bio "sjajna priča i velika ljubav." A onda je fokus prebacio tamo gdje bi svakom sportašu morao biti - na postizanje što boljih rezultata.

Scardina je boksač koji je od početka karijere mnogo obećavao. Prošle godine osvojio je IBF interkontinentalni pojas, a sada mu je pošlo za rukom uzeti i WBO pojas iste razine u supersrednjoj kategoriji.

Onaj pravi, svjetski, drži Canelo Alvarez, trenutno najbolji boksač svijeta po svim relevantnim P4P ljestvicama. Meksikanac je ovoga ljeta godišnji odmor proveo na Jadranu.

CANELO U HRVATSKOJ Najbolji boksač svijeta medeni mjesec proveo u ljepoti Jadrana

Popularni King Toretto u petak je u Milanu tehničkim nokautom u četvrtoj rundi nokautirao Nijemca Jurgena Dobersteina pa savršeni profesionalni rekord proširio na 20 pobjeda uz niti jedan poraz od čega je 16 protivnika završio nokautom.

Što znači da je napravio prvi potreban korak kako bi jednog dana mogao izazvati šampiona Canela Alvareza. Već sada boksa pod okriljem Matchrooma u prijenosima DAZN-a, u Italiji je javna ličnost uz to što ga na društvenim mrežama prate ljudi iz svih dijelova svijeta, poznat je i po vezi s popularnom Leottom pa je uz odlične rezultate na sportskom planu nekako predodređen za globalnu slavu.

Morat će proći još neko vrijeme, još nekoliko mečeva prije nego dođe u poziciju napasti svjetski pojas, no u kojem smjeru se odvija Scardinina karijera, i to bi moglo doći vrlo brzo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 04.10.2021.

    Ona je niš koristi, a njemu mogu samo reć da ima nepoznatih brdo i puno ljepših koje može osvajati.

  • Maya_93 03.10.2021.

    Dobar je ovaj zgodan

  • Jopazg 02.10.2021.

    Gore Rocky,dole smoki😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare