Obavijesti

Sport

Komentari 14

Najbolji boksač svijeta medeni mjesec proveo u ljepoti Jadrana

Najbolji boksač svijeta medeni mjesec proveo u ljepoti Jadrana

Canelo je do sada vrlo vješto skrivao ljubavni život i tek poneki detalj izašao bi u javnost. No, ovog puta je preko Instagrama obznanio da je u Hrvatskoj, u društvu novopečene supruge Fernande

VIDEO

Posljednjih nekoliko tjedana najboljem boksaču današnjice Saulu 'Canelu' Alvarezu (56-1-2, 38KO) život se svodio na mnogobrojne aerodrome i hotelske sobe. Prije dvadesetak dana ujedinio je svjetske titule u supersrednjoj kategoriji dominantnom predstavom protiv Billyja Joea Saundersa pa nekoliko dana kasnije oženio dugogodišnju djevojku Fernandu Gomez.

POGLEDAJTE VIDEO: Veliki intervju s Alistairom Overeemom

Pokretanje videa...

Alistair Overeem intervju 00:44

I onda, za medeni mjesec odabrao - Hrvatsku. Boksač koji je 2018. godine potpisao najunosniji ugovor u povijesti sporta, kada je HBO zamijenio DAZN-om i pet godina vjernosti naplatio nevjerojatnih 365 milijuna dolara, s novopečenom suprugom odlučio je prokrstariti Jadranom.

Boxing: Canelo vs Saunders

Canelo je do sada vrlo vješto skrivao ljubavni život i tek poneki detalj izašao bi u javnost. No, ovog puta je preko Instagrama, na kojem ga prati 9,5 milijuna ljudi, obznanio da je u Hrvatskoj prije nego se zaputio u Crnu Goru. I sada je vješto sakrio gdje se nalazi, sklonjen od očiju javnosti, no prema nekim informacijama vjeruje se da je posjetio Dubrovnik.

Par se prvo vjenčao u Punta Miri pa potom crkveni obred nekoliko dana kasnije odradio u njegovoj rodnoj Guadalajari. A zatim je krenula avantura medenog mjeseca po ljepotama Jadrana. Iduća postaja bila je Crna Gora gdje je, kako pišu crnogorski mediji, Canelo posjetio Herceg Novi i Kotor, a dalje će nastaviti u Grčku.

Inače, puno ime mu je Santos Saúl Álvarez Barragán i rođen je u Meksiku. 'Canelo' je na španjolskom nadimak za osobu crvene boje kose i u prijevodu znači cimet. Tako ga je nazvao Jose “Chepo” Reynoso, čovjek koji je Canela otkrio, trenirao i gurnuo u visine kakve poznaje danas.

Boxing: Canelo vs Saunders-Weigh Ins

Trenutno je službeno najbolji boksač današnjice i vodeći je na pound for pound ljestvici svih relevantnih i mjerodavnih organizacija i medija. Za poraz ne zna osam godina kada ga je jedini put u karijeri pobijedio, danas umirovljeni i neporaženi, Floyd Mayweather Jr.

Canelo trenutno drži naslov u srednjoj kategoriji, a protiv Saundersa je ujedinio svjetske naslove i u supersrednjoj kategoriji. Krasi ga nevjerojatan kontraški stil i čarobno hrabro srce koje ga je vuklo do svjetskog vrha.

U karijeri je pobjeđivao boksače poput Miguela Cotta, Amira Khana, Julia Cesara Chaveza Jr., tukao je Rockyja Fieldinga i u dvomeču s Genadijem 'GGG' Golovkinom izašao kao pobjednik. Golovkin je do tada bio neprikosnoveni kralj manjih kategorija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja