To je to što me zanima!

Dimitar Berbatov: Skupljam hrabrost, a on ne zna tko sam

Bivši nogometaš Berbatov jednom je prilikom na minhenskom aerodrom ugledao svog idola, Ronalda. Nakon točno sedam godina, na Instagramu je objavio fotografiju s jednim od najboljih nogometaša svih vremena
Vidi originalni članak

Bugarski umirovljeni nogometaš Dimitar Berbatov (39) bio jedan od najboljih svjetskih napadača, a slavu je doživio igrajući za Manchester United. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Berbatov je nogometnu karijeru završio prije tri godine, a neki od klubova za koje je igrao su Bayer Leverkusen, Tottenham, Manchester United, Fulham i Monaco. Za reprezentaciju Bugarske odigrao je 78 utakmica i zabio 48 golova.

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s Ronaldom kojeg smatra svojim idolom. Unatoč popularnosti, što zbog nogometne karijere, što zbog društvenih mreža gdje ga prati više od 600.000 ljudi, Ronaldo ga nije prepoznao. 

Na minhenskom aerodromu Berbatov je 2014. ugledao Ronalda te je skupljao hrabrosti kako bi mu prišao, a uz fotografiju je opisao kako je sve izgledalo:

- Prolazio je aerodromom, a ljudi ga nisu ni primijetili. Mislio sam jesu li oni normalni, ne vide jednog od najboljih ikad. Onda sam počeo razmišljati i shvatio sam da moram nešto učiniti. Tražiti fotografiju, pozdraviti se. Stidljiva sam osoba.

- Ali skupio sam hrabrosti, otišao do njega i napravili smo fotografiju. Bio je ljubazan, iako mislim da nije ni znao tko sam, to mi je popravilo dan. Svatko je fan nekog, a Il Fenomeno je jedan od mojih heroja - poručio je Berbatov.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 08.01.2021.

    Kakav je to stroj za golove bio...lopta mirno klizi naprijed a on lijevo desno pleše oko lopte i cima supraničke bekove.

  • johnny001122 08.01.2021.

    ovo samo pokazuje koliko je il fenomeno bio iznad svih. za njega je jedan berbatov, jedan od najboljih bugarskih nogometasa ikad nebitan lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare