To je to što me zanima!

Dinamo bi produžio s Tonelom i Šimunićem, prodaje Beqiraja?

Tonel je izrazio želju da ode na zimu, ali mi bi htjeli da ostane. Vidjet ćemo je li se predomislio, rekao je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Josipu Šimuniću su 34, a Tonel je dvije godine mlađi. To čelnicima Dinama ne smeta jer stoperski par igra kao u najboljim danima karijere pa im nude nove ugovore, pišu Sportske novosti. Portugalca će morati nagovarati.

- Izrazio je želju da ode na zimu, ali mi bi htjeli da ostane. Vidjet ćemo je li se predomislio. Šimunić će produžiti, ako će biti zdrav i spreman - rekao je Zoran Mamić.

'Modri' provjetravaju svlačionicu pa bi tako nakon polusezone mogao otići Fatos Beqiraj, a umjesto njega bi se vratio Andrej Kramarić. Beqiraj je došao za 650.000 eura prije dvije godine, a zarada bi mogla biti barem tri milijuna...

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • biberrr 16.10.2012.

    Dinamovi daleko najbolji igrači su Joe i Tonel,sve ostalo mogu prodati,ali ovu dvojicu i mladog Kovačića nikako.Iako su penzioneri Joe i Tonel još igraju na vrhunskoj razini,da nema njih Dinamo bi primao 5 do 18 komada po utakmici u LP. Kovačić je najveća nada za budućnost.

  • odalv 15.10.2012.

    Uprava Dinama zna što je naj bolje za Dinamovu budućnost.Slažem se da treba vratiti Kramarića kako sada igra u Lokomotivi,zaslužio je šansu u Dinamu.

  • davidtavare 15.10.2012.

    ajde napokon da ćete se riješiti tog beqiraja, cukur nevalja

Komentiraj...
Vidi sve komentare